29/09/2020
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Κυριακή 24 Μαΐου 2020 - 13:13

Το… παρασυμβούλιο του Βορρά εγκρίνει το σκάνδαλο Χατζησαρόγλου για το Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ο Γραμμένος… έγραψε τις ομάδες της Α’ Εθνικής και τη Δευτέρα (25/5) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση - έκτρωμα * Θα υπάρξουν άραγε κάποιοι που θα αντισταθούν;

Η… εκτέλεση του Ποδοσφαίρου Γυναικών με την απαξίωση και υποβάθμιση του έχει μπει στις ράγες εδώ και μερικές εβδομάδες στην εξυγιαντική ΕΠΟ. Το σκάνδαλο Χατζησαρόγλου για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους και για να ανεβάσει από το… παράθυρο - «φωτογραφικό» τρόπο την ομάδα της περιφερείας του ολοκληρώνεται!

Το… παρασυμβούλιο του Βορρά λίγο πριν από την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Μαΐου θα προ-εγκρίνει την αναδιάρθρωση - έκτρωμα για το άθλημα, που βρήκε σύσσωμες εναντίον του και τις 12 ομάδες της Α’ Εθνικής.

Όλη την Πρώτη Κατηγορία, που ζήτησε μέσω επιστολής, που σας αποκάλυψε το a-sports.gr, να παγώσουν τα πάντα πριν γίνει συνάντηση με τον Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ… έγραψε -όπως παραπέμπει το επίθετο του- στα παλιά του υποδήματα τους συλλόγους, τους αγνόησε επιδεικτικά. Έτσι ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας μαζί με τον δικό του Γιώργο Χατζησαρόγλου (τους ενώνει η υποστήριξη του ΠΑΟΚ στον προεκλογικό τους αγώνα προ τετραετίας) της ΕΠΣ Δράμας, πρόεδρο της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι έτοιμοι να περάσουν το σχέδιο έκτρωμα, που είναι το υπ’ αριθμόν 12 θέμα του συμβουλίου.

Θέλουμε να δούμε αν κάποιοι από τους 17 θα έχουν την ευαισθησία να αντισταθούν στο σκάνδαλο σε ένα άθλημα που οι περισσότεροι από αυτούς ούτε καν το γνωρίζουν για να αντιληφθούν τη φθορά, που θα προκαλέσει η αναδιάρθρωση της ντροπής.

Μοιραστείτε το: