26/11/2020
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 - 10:18

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Όλοι ενωμένοι ενάντια στο… μόρφωμα Χατζησαρόγλου

Ακόμα και ο ΠΑΟΚ συνυπογράφει μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της Α’ Εθνικής επιστολή προς τον Γραμμένο ζητώντας αναστολή όλων των αποφάσεων περί της αναδιάρθρωσης έκτρωμα πριν υπάρξει συνάντηση * Το a-sports.gr αποκαλύπτει την επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ηχηρό «φρένο» στο σκάνδαλο Χατζησαρόγλου για να περάσει για ψηφοθηρικούς λόγους την κυοφορούμενη αναδιάρθρωση - έκτρωμα στο Ποδόσφαιρο Γυναικών βάζουν πλέον σύσσωμες όλες οι ομάδες της Α’ Εθνικής!

Οι 12 σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας του αθλήματος, προχώρησαν προ ημερών σε τηλεδιάσκεψη, ενώνοντας τις φωνές τους ενάντια στο σχέδιο… μόρφωμα του μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, πρόεδρου της ΕΠΣ Δράμας και επικεφαλής του Ποδοσφαίρου Γυναικών, Γιώργου Χατζησαρόγλου (ΦΩΤΟ). Και είναι η πρώτη φορά, που ακόμα και ο ΠΑΟΚ συμμετέχει και συμφωνεί με όλες τις υπόλοιπες ομάδες μπροστά στην επιχειρούμενη υποβάθμιση.

Οι ομάδες της Α’ Εθνικής έστειλαν επιστολή στις 14 Μαΐου 2020 προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ζητούν άμεση συνάντηση (ακόμα περιμένουν απάντηση πάντως…) και παράλληλα πάγωμα κάθε εξέλιξης αναφορικά με το… έκτρωμα της αναδιάρθρωσης.

Το a-sports.gr έχει στη διάθεση του την επιστολή, που συνυπογράφουν οι πάντες και τη δίνει στη δημοσιότητα. Αναλυτικά: «Προς: ΕΠΟ

Υπ΄’οψιν κου Ευάγγελου Γραμμένου

Κοιν.: Εκτελεστική Επιτροπή

Κοιν.: Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου                                                  13/5/2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Μέλη των επιτροπών,

Οι ομάδες του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών 2019-20,

επιθυμούν να σας ενημερώσουν για τις αποφάσεις που έλαβαν στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων τους, την Τρίτη 13/5/2020 με κεντρικό θέμα το Γυναικείο Ποδόσφαιρο και την αναβάθμισή του με βάση και τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις συνέπειες της πανδημίας.

Επιγραμματικά σας αναφέρουμε τις αποφάσεις μας:

  1. Σχηματισμός Επιτροπής που θα αντιπροσωπεύσει τις ομάδες στις όποιες συζητήσεις χρειαστεί να γίνουν με την ΕΠΟ.
  2. Εξουσιοδότηση της Επιτροπής των ομάδων να ζητήσει άμεσα συνάντηση με την Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ κου Ευάγγελου Γραμμένου με σκοπό την ανάπτυξη των θέσεων και των απόψεων των ομάδων που προέκυψαν μετά την τηλεδιάσκεψη όπως και αυτών που κατατέθηκαν με την από 6/5/2020 επιστολή των ομάδων.
  3. Λόγω των κυβερνητικών περιοριστικών μέτρων που δεν επιτρέπουν τον άμεσο ορισμό και την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης, αιτούμαστε την αναστολή όλων των αποφάσεων της ΕΠΟ σχετικές με το Γυναικείο Ποδόσφαιρο, εκτός της απόφασης για την επικύρωση των βαθμολογιών(εφόσον υπάρχει πίεση χρόνου από την UEFA) και αυτήν της τυπικής επικύρωσης της απόφασης για αναδιάρθρωση χωρίς όμως να υπάρξει και η επικύρωση κάποιου συγκεκριμένου πλάνου, το οποίο θα είναι και ένα από τα βασικά θέματα αυτής της συνάντησης.

Εκ μέρους των ομάδων της Α’ Εθνικής Γυναικών του πρωταθλήματος 2019-2020, Τα Σωματεία & οι Υπεύθυνοι των ομάδων

ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΑΕΛ

ΑΡΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ

 ΓΛΥΦΑΔΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

 ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008

 ΟΦΗ

 ΠΑΟΚ

 ΤΡΙΚΑΛΑ 2011».

Μοιραστείτε το: