28/05/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 - 17:38

Μαρινάκης στην τηλεδιάσκεψη: «Ξεκάθαρη λύση, με πρωταθλητή, δεύτερο και όχι... παύλες»

Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις δεν είναι αρνητικοί στη διακοπή οι Πειραιώτες, με τον ηγέτη τους να τονίζει πως όλοι πρέπει να μείνουν ενωμένοι και πρώτα να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια

Παρέμβαση στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 1, που ξεκίνησε στις 16.00 της Πέμπτης (2/4) με τηλεδιάσκεψη, έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού να τονίζει την ανάγκη να ληφθούν ξεκάθαρες αποφάσεις για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, ανέφερε ότι θα πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι όπως επιτάσσουν οι καιροί και να εξαντληθούν τα περιθώρια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ανάλογα με το πώς εξελίσσεται η πανδημία του κορωνοϊού.

Υπογράμμισε επίσης ότι ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει πάνω απ' όλα το ατομικό συμφέρον του, αλλά ποιο είναι το καλύτερο για όλες τις ομάδες, ακόμα κ αν χάσουν κάτι οι «ερυθρόλευκοι», για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλο το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, τόνισε ότι αν τελικά δεν καταστεί εφικτό να τελειώσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να δοθεί καθαρή λύση, κοινώς να υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή, ποιος θα είναι, δεύτερος, τρίτος, τέταρτος ακόμα και τελευταίος κλπ και να μην υπάρχουν ούτε παύλες, ούτε τελείες, ούτε άνω τελείες.

Να τελειώσει δηλαδή με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει και το επόμενο με ξεκάθαρο τρόπο. 

Παράλληλα, ο Β. Μαρινάκης ανέφερε πως συμφωνεί ότι πρέπει να γίνει working group για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, το οποίο να προτείνει βιώσιμες λύσεις.

Μοιραστείτε το: