28/05/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 - 16:55

Μπροστάρης της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος ο Αλαφούζος, θετικός ο ΠΑΟΚ υπό όρους

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού κατέθεσε επισήμως στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 1 μέσω τηλεδιάσκεψης το θέμα και έτσι επαληθεύτηκε η αποκάλυψη του a-sports.gr * Και ο Μαρινάκης στη διαδικασία * Υπό όρους δεν είναι αντίθετος ο Ολυμπιακός * Συμφωνούν ανοιχτά ήδη Άρης, Παναιτωλικός, Πανιώνιος... * Λένε «ναι» και στον «Δικέφαλο του Βορρά»

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Και επίσημα υπάρχει πλέον στο… τραπέζι ως προοπτική η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1. Η πρόταση κατατέθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου στη διάρκεια του Δ.Σ. της διοργανώτριας, που ξεκίνησε στις 16.00 της Πέμπτης (2/4) μέσω τηλεδιάσκεψης. Κάτι, που επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του a-sports.gr από το βράδυ της Τετάρτης.

Το αφεντικό των «πρασίνων», λοιπόν, γίνεται ο μπροστάρης του… ξαφνικού θανάτου της σεζόν, που θα μετατρέψει σε τελική βαθμολογία την κατάταξη της κανονικής περιόδου ως οριστικής με πρωταθλητή τον Ολυμπιακό και δεν είναι μόνος του…

Σε αυτή την προοπτική θετικός εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ υπό όρους και σύμφωνοι ανοιχτά εξ αρχής είναι ήδη ο Άρης, ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός με τους δύο τελευταίος να ζητούν να μην πέσει καμία ομάδα – άρα να μπαίνει αυτομάτως στη συζήτηση παράλληλα θέμα αναδιάρθρωσης με αύξηση των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας από 14 σε 16 ή 18!

Φυσικά, όπως σας έχουμε ενημερώσει έγκαιρα οριστική απόφαση για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα υπάρξει άμεσα, αλλά ότι επισήμως πλέον και θεσμικά μπήκε ανοίγει το όλο ζήτημα, που είναι πάρα πολύ σοβαρό με αφορμή τις επιπτώσεις – έκτακτες συνθήκες, που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι εκτός του Αλαφούζου στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με τους Πειραιώτες να μην είναι αντίθετοι, αλλά υπο συγκεκριμένους όρους.

Από εκει και πέρα, ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ενώ ο Θεόδωρος Καρυπίδης, που εξ αρχής τάχθηκε υπέρ της οριστικής διακοπής ενδιαφέρθηκε και για το θέμα των συμβολαίων και των δόσεων των ποδοσφαιριστών, που πρέπει να πληρωθούν... 

Μοιραστείτε το: