13/07/2020
Ειδήσεις | Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 - 14:54

ΟΥΕΦΑ: Ολοκλήρωση εθνικών πρωταθλημάτων στις 30 Ιουνίου 2020

Δεν πάει στράφι η σεζόν και θα ολοκληρωθεί * Αν υπάρχουν οι συνθήκες η πρόθεση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση από τις 14 Απριλίου, με ματς καθημερινές και Σαββατοκύριακα * Πρόταση ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ να γίνει 27 Ιουνίου

Δεν αφήνει να πάει στράφι η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν η ΟΥΕΦΑ. Παρά το γεγονός ότι ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τα πάντα, πρόθεσή της είναι τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν κανονικά, φυσικά με καθυστέρηση.

Η πρότασή της στην τηλεδιάσκεψη με τις ομοσπονδίες την Τρίτη (17/3) είναι, κορωνοϊού επιτρέποντος, η αγωνιστική δράση να επιστρέψει στις 14 Απριλίου και τα εθνικά πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου του 2020.

Άλλωστε, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν θα υπάρξει το καλοκαίρι, με αυτό να μετατίθεται για το 2021.

Επίσης, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ πάει για 27 Ιουνίου, ενώ αυτός του Γιουρόπα Λιγκ για 24 Ιουνίου, αν και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αφού η κατάσταση θα αξιολογηθεί εκ νέου.

Παρόλα αυτά, η πολωνική Ομοσπονδία αποκάλυψε ότι, για να βγουν οι ημερομηνίες με το νέο πλάνο, τα ευρωπαϊκά ματς θα γίνονται Σαββατοκύριακα και αυτά των εγχώριων πρωταθλημάτων καθημερινές.

 

Μοιραστείτε το: