07/08/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 - 20:38

Basso Rango: «Θα καταθέσουμε φωνή και ψυχή στη Ριζούπολη»

Η νέα γενιά των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα Σμύρνης επανέρχονται στη φυσική τους θέση * Την ανακοίνωση της παύσης κάθε δίωξης ζητούν από πλευράς ΠΑΕ

Καλά νέα στην οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης με όλους τους συνδεσμίτες να αποδέχονται το κάλεσμα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019. Έτσι οι οργανωμένοι με την επωνυμία «Basso Rango» δηλώνουν την επιστροφή τους στο γήπεδο (όπως συνέβη αντιστοίχως και με την «Αναγέννηση»).

Πρόκειται για τη νέα γενιά των οργανωμένων της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και το πιο ζωντανό κομμάτι του κόσμου της ιστορικής ομάδας, το οποίο από την πλευρά του ζητά να ανακοινωθεί από τη διοίκηση η παύση κάθε δικαστικής δίωξης προς φιλάθλους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «Basso Rango» την Παρασκευή (22/11) αναφέρει τα ακόλουθα:

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

Ο Απόλλωνας μας την Κυριακή δίνει άλλη μια μάχη. Φέτος δεν υπάρχει κακή στιγμή, δεν υπάρχει ατυχία, δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για λάθη. Μοναδικός στόχος της ομάδας μας είναι ένας, η επιστροφή της ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

Ξέρουμε καλά πως καμία μάχη δεν έχει κερδηθεί με τους παίχτες μόνους, ξέρουμε καλά πως ο κόσμος είναι η ‘‘σφαίρα’’ στα ‘‘όπλα’’ των παιχτών μας ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να πολεμήσουν με πάθος για τον ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Στα πλαίσια αυτά βλέπουμε και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης που με τα κάλεσμα της ‘‘επαναφέρει την τάξη’’ και καλεί ΟΛΟ τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ στο γήπεδο χωρίς διακρίσεις, εξαιρέσεις και ταμπέλες.

ΕΜΕΙΣ θα δώσουμε το παρών, θα καταθέσουμε φωνή και ψυχή στα τσιμέντα του Σπιτιού μας, θα βρεθούμε την Κυριακή στο Ναό μας και θα στηρίξουμε την Ομάδα μας, κάτι που καλούμε ΜΑΖΙΚΑ να κάνει όλος ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλωνα.

Από την άλλη καλούμε και την ΠΑΕ, στα ίδια πλαίσια που ορίζονται και από την ανακοίνωση της να πράξει τα δέοντα, να δεσμευτεί ΕΓΓΡΑΦΩΣ πως καμία δικαστική διαμάχη που έχει ανοιχτεί με οπαδούς της Ομάδας μας δεν θα συνεχιστεί όταν φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, να αποσύρει τις μηνύσεις –διώξεις και με τον τρόπο αυτό να μπει ένα τέλος σε αυτή την περίοδο που μόνο ως αρνητική για την Ιστορία της Ομάδας μας μπορεί να χαρακτηριστεί.

Την Κυριακή το Ραντεβού είναι ένα!

Την Κυριακή οι θέσεις μας στην κερκίδα γνωστές!

Η αποστολή όλων μας μια!

Την Κυριακή ΟΛΟΙ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ!!

Keep the fire burning

Basso Rango Ultras».

Μοιραστείτε το: