07/08/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 - 14:40

Κάλεσμα του Απόλλωνα Σμύρνης σε όσους θέλουν το καλό της ομάδας...

«Όποιος δεν θέλει να βοηθήσει, δεν έχει λόγο να βρεθεί στο γήπεδο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση δίνει την Κυριακή (24/11, 15.00) ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απηύθυνε την Πέμπτη (21/11) κάλεσμα στον κόσμο της με... επισημάνσεις.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «όποιος δεν θέλει να βοηθήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν έχει λόγο να βρεθεί στο γήπεδο» και για το καλό της ομάδα θα πρέπει όλοι να ενώσουν τις φωνές τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Άλλη μια Κυριακή που όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας". Όλοι οι δρόμοι, για όλους. Για το καλό του Απόλλωνα Σμύρνης. Γιατί στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανένας. Δεν περισσεύει κανένας που να θέλει το καλό του Απόλλωνα Σμύρνης και μόνο.

Γιατί, όποιος δεν θέλει να βοηθήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν έχει λόγο να βρεθεί στο γήπεδο. Αντίθετα, για το καλό της ομάδας μας, ενώνουμε τις φωνές μας. Το κάλεσμα αφορά όσους φίλους του Απόλωννα Σμύρνης επιθυμούν το καλό της ομάδας. Όλους αυτούς που θέλουν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη της ομάδας μας. Να δουν ένα ακόμα σημαντικό βήμα του Απόλλωνά μας πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου.

Όλοι έχουν τη θέση τους σε αυτή τη μάχη. Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019. Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα, στις 15:00. Όλοι παρόντες στο μεγάλο ραντεβού της 6ης αγωνιστικής ημέρας της Super League 2».

Μοιραστείτε το: