13/08/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 - 18:57

Επιστρέφουν οι οργανωμένοι του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο αλλά…

Δεκτό το κάλεσμα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ από την «Αναγέννηση», που ζητά όμως να μην υπάρχουν δικαστικές διώξεις σε οπαδούς της ομάδας

Θετικά αντέδρασαν οι οργανωμένοι του Απόλλωνα Σμύρνης στο κάλεσμα της ΠΑΕ για να έρθουν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα ξανά στη Ριζούπολη με αφετηρία το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2.

Η «Αναγέννηση» με ανακοίνωση της την Παρασκευή (22/11) αποδέχθηκε το προσκλητήριο και γνωστοποίησε ότι επιστρέφει στο γήπεδο, αλλά ζητά να υπάρξει ως δεύτερο βήμα μια επίσημη δέσμευση από τη διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ότι δεν θα υπάρχουν δικαστικές διώξεις σε Απολλωνιστές.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση των οργανωμένων του Απόλλωνα Σμύρνης με την επωνυμία «Αναγέννηση» είναι η ακόλουθη:

«Όλοι οι δρόμοι για όλους, για το καλό του Απόλλωνα σε μια μάχη που δεν περισσεύει κανείς ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ … ΠΟΛΛΑ BHMATA ΕΜΠΡΟΣ…. Εμείς παρότι υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες δεν μπορούμε παρά να ανταποκριθούμε αφού δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στο κάλεσμα.

Την Κυριακή η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα είναι ΕΚΕΙ δίπλα στην ομάδα, στους αδικημένους αθλητές και προπονητές που δυστυχώς, από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, αγωνίζονται χωρίς το κομμάτι των φιλάθλων που δίνουν το χρώμα, την ζωντάνια και την δύναμη στην εξέδρα και καλούμε και εμείς το σύνολο των Απολλωνιστών να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο συγκεκριμένο πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Η καλή θέληση υπάρχει και είναι αποτέλεσμα της αγάπης για τον Απόλλωνα μας. Καλούμε και την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ να κάνει το επόμενο βήμα και ΕΠΙΣΗΜΑ να δεσμευτεί ότι οι δικαστικές διαμάχες με τους εννιά συναπολλωνιστές μας θα αποσυρθούν, όταν και αν φτάσουν στις δικαστικές αίθουσες, όπως επίσης και ότι τα εξώδικα απαγόρευσης εισόδου σε 27 φιλάθλους και τυπικά από εδώ και στο εξής δεν θα ισχύουν ετσι ώστε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα.

Ας είναι η Κυριακή 24/11/2019 το τέλος μιας αρνητικής περιόδου και η αρχή μιας νέας καλύτερης για την ομάδα μας.

Εκ του Δ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ».

Μοιραστείτε το: