19/04/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 - 23:45

Καραπαπάς: «Στη συνάντηση με FIFA και UEFA να πάει η γυναίκα και ο γιος του Σαββίδη...»

Δηκτικό σχόλιο από τον γ' αντιπρόεδρο και επιχειρησιακό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Τόσο οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ όσο και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πούλησαν τρέλα την Πέμπτη (16/1) λέγοντας ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι απλά πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» και ο Κώστας Καραπαπάς προχώρησε σε ένα άκρως καυστικό σχόλιο.

Με ανάρτησή του στο facebook το βράδυ ο γ' αντιπρόεδρος και επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι τα στοιχεία για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με Ξάνθη είναι συγκλονιστικά, τονίζοντας ειρωνικά ότι «όταν γίνει η συνάντηση του Ολυμπιακού και των άλλων 3 με FIFA και UEFA, να πάει η γυναίκα του Σαββίδη και ο γιος του, αφού σε αυτόν ανήκει ο ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά: «Δεν απάντησαν για τίποτα, ο Καλπαζίδης αγνοείται, οι RFA, η Dimera, η Belterra και δεν ξέρω και εγώ ποια άλλη τέρα, δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως (και καλά) για να δώσουν απαντήσεις. Τουλάχιστον, οι τράπεζες απάντησαν ότι ο μεγιστάνας Καλπαζίδης έβαλε 6,7 εκατομμύρια στην Dimera. Τα 6,7 που του είχαν βάλει την προηγούμενη. Καλά ρε, τι μεγιστάνας είναι αυτός, να γυρνάει μια επτάδα μύρια με τόση άνεση; Αυτούς τους έπιασαν με το ελάφι στην πλάτη και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μυγάκι!

Και η επικοινωνία τους (γελάει το σύμπαν) είναι ότι δεν ανήκει ο ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη. Εντάξει, όταν γίνει η συνάντηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και των άλλων 3 με FIFA και UEFA, να πάει η γυναίκα του Σαββίδη και ο γιος του, αφού σε αυτόν ανήκει ο ΠΑΟΚ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα… Τα στοιχεία ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ και δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν. Δεν υπάρχει δρόμος, παρά ο δρόμος της κάθαρσης».

Μοιραστείτε το: