11/08/2020
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 - 19:33

ΠΑΟΚ: «Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία...»

Η θέση των Θεσσαλονικέων για όσα έγιναν στην ΕΕΑ και για τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί από την Ξάνθη

Τρέλα πούλησαν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης στην ΕΕΑ για την πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη και λίγο έως πολύ τρέλα πουλά και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με τη θέση που έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ της Πέμπτης (16/1).

Επαναλαμβάνουν δηλαδή οι Θεσσαλονικείς ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι απλά πρόεδρος και τίποτα περισσότερο στον «Δικέφαλο του Βορρά», υποστηρίζοντας ότι από τον Ολυμπιακό «επιχειρήθηκε να στηθεί μια σκευωρία που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Γέλιο προκάλεσε στον ΠΑΟΚ η άγνοια των ανθρώπων στον Ολυμπιακό για ένα βασικό θέμα, όπως η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- τρομάρα τους- και ότι ανήκει στην Κυριακή Σαββίδου και τους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που φυσικά είναι γνωστό τοις πάσι.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο διοικητικός της ηγέτης και ο πατριάρχης της ασπρόμαυρης οικογένειας, πέραν της δικής του, όσο κι αν θέλουν τα ερυθρόλευκα παπαγαλάκια να παρουσιάσουν τα δικά τους παραμύθια. Μόνο που αυτά πλέον αποδείχτηκαν περίτρανα ότι δεν έχουν δράκο. Σήμερα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα», είναι αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Yπήρξε επίσης αναφορά και στις υποθέσεις των παικτών που έχουν αποκτηθεί από την Ξάνθη και από τον ΠΑΟΚ έλεγαν τα ακόλουθα: «Έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ υπέγραψε τον Ζίβκοβιτς νόμιμα, αλλά ότι δεν ήταν σωστό να παίξει στο ματς Ξάνθη-ΠΑΟΚ. Και προβάλλουν ως επιχείρημα ότι δεν ανακοινώθηκε στο σάιτ (!!!) ο Φασίδης όταν τα επίσημα έγγραφα της μεταγραφής έχουν σταλεί σε Super League και ΕΠΟ και τα είχαν δεκάδες υπάλληλοι. Τελευταίο επιχείρημα ήταν ότι ο Μελιόπουλος δεν ανακοινώθηκε Ιανουάριο, αλλά ανακοινώθηκε τον Ιούνιο και γιατί έπαιξε στο μεταξύ μας ματς.

Τελικά δεν έχουμε καταλάβει, να παίζουν ή όχι οι δανεικοί του ΠΑΟΚ; Εμείς ανακοινώνουμε παίκτη όταν έρχεται να κάνει προπόνηση με την ομάδα. Επίσης έχουμε αγοράσει κι άλλους από τη συνδεδεμένη ομάδα της Βραζιλίας που έχουμε και τους αφήσαμε δανεικούς».

Μοιραστείτε το: