05/03/2024
Ομάδες | Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 - 11:30

Πανσερραϊκός: «Πείτε μας και τι βρακί φοράει...»!

«Απάντησαν» στον Αγροτικό Αστέρα τα «λιοντάρια»

Το ντέρμπι για τη 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής άρχισε νωρίς... Η ομάδα του Ευόσμου ζήτησε την αντικατάσταση του διαιτητή που ορίστηκε για το παιχνίδι της Κυριακής (16/2) και η «απάντηση» από την απέναντι πλευρά δεν άργησε να έρθει.

Με ανακοίνωσή τους τα «λιοντάρια» ειρωνεύονται τον Αγροτικό Αστέρα, «υπενθυμίζουν» το πόσο έχουν αδικηθεί τη φετινή σεζόν και καλούν την αντίπαλη διοίκηση να διαλέξει όποιο διαιτητή θέλει για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση: «Με πολύ μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση - διαμαρτυρία της συμπαθούς ομάδας που αντιμετωπίζουμε την Κυριακή 16-2-2014 για τον ορισμό του διαιτητή του μεταξύ μας αγώνα κ. Σκουλά (Θεσσαλίας). Με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη διαβάσαμε στην ανακοίνωση - gossip για το που πίνει καφέ και τρώει ο συγκεκριμένος διαιτητής, με ποιους βγαίνει, τι δουλειά κάνεις ο πεθερός του, από πού είναι η γυναίκα του...

Το μόνο που δεν μας είπατε, είναι τι νούμερο βραδικό φοράει και σε ποιο πατρικό θα φάνε τα σόγια το Πάσχα!!! Λοιπόν κύριοι... Από την αρχή της χρονιάς κάνουμε μια τιτάνια προσπάθεια να ξαναφέρουμε τον τεράστιο Πανσερραϊκό μας εκεί που του αξίζει με μεγαλύτερο συμπαραστάτη μας το ήθος και την ανιδιοτέλεια!

Έχουμε δεχτεί αρκετές κακές διαιτησίες με μαϊμού πέναλτι εις βάρος μας και άδικες αποβολές! Ποτέ την Τετάρτη το βράδυ (ημέρα ορισμού διαιτητών) τα τηλέφωνα του Δ.Σ. μας δεν πήραν φωτιά για να ενημερώνουμε αντιπάλους άλλων ομάδων για το βιογραφικό και το ιστορικό του κάθε διαιτητή που παίζει!

Υποδείξτε μας ποιο διαιτητή θέλετε και εμείς θα τον δεχτούμε!!! Ας είναι και από τον Εύοσμο ή ακόμα και από Σέρρες, αφού και από εδώ λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση για το τι γίνεται στον Πανσερραϊκό!!

Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και είμαστε πανέτοιμοι για αυτό. Μην προκαλείτε άλλο τον κόσμο του Πανσερραϊκού. Έχουν ήδη ανεχτεί πολλά από εχθρούς και... φίλους.

50 χρόνια Πανσερραϊκός».

ΦΩΤΟ: panserraikara.gr

Μοιραστείτε το: