20/12/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025 - 15:03

Με Πάντοβιτς, Τουμπά και Σφιντέρσκι η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΠΑΟΚ

Ευχάριστα στην τελευταία, πριν το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς, προπόνηση του «τριφυλλιού»

Πιο ευχάριστα νέα δεν θα μπορούσε να περιμένει το Σάββατο (20/12) ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ εν’ όψει του κυριακάτικου (21/12, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Και αυτό διότι οι, μέχρι και την Πέμπτη (19/12), αμφίβολοι για το ματς με τους «ασπρόμαυρους», Πάντοβιτς (ΦΩΤΟ), Τουμπά είναι κανονικά στην «πράσινη» αποστολή καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ενώ όπως αναμενόταν κανονικά βρίσκεται στη διάθεση του Μπενίτεθ και ο Σφιντέρσκι.

Ο Πολωνός στράικερ εξ αρχής δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα, εν αντιθέσει με τους Πάντοβιτς, Τουμπά που η συμμετοχή τους κρίθηκε την τελευταία στιγμή. Και αυτό διότι ο μεν Σέρβος φορ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας του, ο δε Αλγερινός στόπερ γυμνάστηκε κανονικά έχοντας ξεπεράσει την ίωση.

Τέλος, εκτός αποστολής έμειναν ο Πελίστρι που δεν είναι 100% έτοιμος, όπως και οι Κυριακόπουλος που έκανε ατομικό, ενώ θυμίζουμε τις δεδομένες απουσίες του εδώ και καιρό τραυματία Σάντσες, αλλά και των Λαφόν, Ντέσερς που βρίσκονται στο Μαρόκο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. 

Με το ματς της Τούμπας ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει τις αναμετρήσεις του για το 2025 και σίγουρα παρά το δύσκολο τους έργο οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να κάνουν τη ζημιά στον ΠΑΟΚ και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν κοντά στην τετράδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Κότσαρης, Σταμέλλος, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Νίκας, Βίλενα, Πάντοβιτς.

Μοιραστείτε το: