19/12/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025 - 22:08

Παναθηναϊκός: Θα το παλέψουν για Τούμπα οι Σφιντέρσκι, Πάντοβιτς

Μεγάλες πιθανότητες να προλάβει ο Πολωνός επιθετικός, στον δικέφαλο το πρόβλημα στον Σέρβο

Μόνο τη νίκη, την πρόκριση και την εμφάνιση του Ταμπόρδα κρατά ο Παναθηναϊκός από το ματς με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» την Τετάρτη (17/12) για την 5η και τελευταία αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου.

Το «τριφύλλι» πήρε την απευθείας πρόκριση στους «8» και πλέον προετοιμάζεται για το κυριακάτικο (21/12, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το τρέχον έτος.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ξεκίνησε προετοιμασία την Πέμπτη (18/12) στο Κορωπί χωρίς φυσικά τους τραυματίες από το ματς με τους «Αργοναύτες», Σφιντέρσκι (ΦΩΤΟ), Πάντοβιτς οι οποίοι θα το παλέψουν για να είναι στην αποστολή για το ντέρμπι στην Τούμπα.

Περισσότερες πιθανότητες έχει ο Πολωνός επιθετικός καθώς αισθάνθηκε ζάλη μόλις βγήκε αλλαγή, αλλά δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό, ενώ όσον αφορά τον Πάντοβιτς το πρόβλημα είναι στον δικέφαλο και μένει να φανεί το αποτέλεσμα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί.

Από εκεί και πέρα στη διάθεση του Μπενίτεθ είναι ο Τσέριν μιας και ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, όμως από ίωση προσβλήθηκε ο Τουμπά και είναι αμφίβολος. Ατομικό έκανε ο Πελίστρι, θεραπεία ο Κυριακόπουλος, ενώ θυμίζουμε απουσιάζουν λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής οι Ντέσερς, Λαφόν.

Μοιραστείτε το: