22/06/2024
Κύπελλο Ελλάδας | Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 - 21:55

Νέο φιάσκο της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου, τέλος το Πανθεσσαλικό

Ασόβαρες καταστάσεις με μεγάλη ευθύνη και του Μπέου

Απίθανα πράγματα... Μπορεί την Πέμπτη (27/4) η Ομοσπονδία να ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ωστόσο το σίριαλ με το πού θα γίνει τελικά το ματς συνεχίζεται.

Ύστερα από την ανακοίνωση της Επιτροπής Πανθεσσαλικού που άναψε κόκκινο για να γίνει εκεί ο αγώνας, κοινώς το «όχι» το άναψε ο Αχιλλέας Μπέος ως δήμαρχος Βόλου, από πλευράς ΕΠΟ προέκυψε το βράδυ επίσημη θέση, σύμφωνα με την οποία ήταν... έτοιμη για το «όχι» και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της.

«Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής:

Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία, για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας», αναφέρεται από πλευράς Ομοσπονδίας.

Πρόκειται σε κάθε περίπτωση για νέο φιάσκο από πλευράς ΕΠΟ, που έσπευσε να ανακοινώσει κάτι για το οποίο δεν ήταν σίγουρη, με μεγάλη ευθύνη βέβαια και του Μπέου σε αυτές τις ασόβαρες καταστάσεις.

Μοιραστείτε το: