21/05/2024
Κύπελλο Ελλάδας | Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 - 21:02

Επιτροπή Πανθεσσαλικού: «Αποκλείεται εδώ ο τελικός, μπορεί σε χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο...»

Έντονη αντίδραση και πυρά προς την ΕΠΟ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Πέμπτη (27/4) ότι ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 24 Μαΐου, ωστόσο από την Εταιρεία Διαχείρισης του σταδίου του Βόλου υπήρξε έντονη αντίδραση.

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο τελικός μπορεί να γίνει «σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών, στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται».

Αναλυτικά: «Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους - πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται.

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται εκεί που δεν πιάνει μελάνι…».

Μοιραστείτε το: