01/12/2023
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 - 15:08

Σούλης Παπαδόπουλος: «Θα προσπαθήσω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου»

Με δήλωσή του ο κόουτς της Παναχαϊκής ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί την Τρίτη (24/1) δημοσίως ο Σούλης Παπαδόπουλος για το μέλλον του.

Μία μέρα νωρίτερα η Παναχαϊκή είχε διαψεύσει διάφορες φήμες σχετικά με τον προπονητή της. Τη σκυτάλη πήρε ο 55χρονος κόουτς, ο οποίος είπε από την πλευρά του πως δεν έχει καμία διάθεση να φύγει. Πρόθεσή του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση: «Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Διακρίνω το τελευταίο χρονικό διάστημα την τάση μιας μερίδας του κοινού να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της Παναχαϊκής και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα, αγωνιστικά και όχι μόνο, μη δίνοντας την πρέπουσα προσοχή στην καλή πορεία και δράση μας. Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα σε δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς, εκτός Πατρών και στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ Β.

Εκεί μάλιστα παραβρέθηκε και ο Διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας κ. Πέτρος Σταθάκης αγκαλιαστήκαμε και ασπαστήκαμε, κάτι που έγινε και στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό δείχνει το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας, αλλά μάλλον δεν αρέσει σε κάποιους…Σαν προπονητής θέλω ο κόσμος να ασχολείται με τους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι με εμένα. Έχω 1,5 χρόνο ακόμη κλειστό συμβόλαιο το οποίο θα προσπαθήσω να εξαντλήσω μέχρι τέλους. Αυτό φαίνεται άλλωστε και μέσα από τη δουλειά μου και εκεί που πρέπει. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι ψέμα.

Υ.Γ. Το μυαλό μου είναι πως θα ετοιμάσω όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα μου ενόψει του πολύ σημαντικού παιχνιδιού με τον Ηρόδοτο».

Μοιραστείτε το: