21/03/2023
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 - 21:45

Παναχαϊκή: «Ψευδές ότι ο προπονητής μας είχε προτάσεις από ανταγωνιστικές ομάδες και τις απέρριψε»

Οι «κοκκινόμαυροι» αναφέρουν ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε παραιτηθεί μετά το ματς με την Κηφισιά, αλλά ανακάλεσε

Σε διάψευση δημοσιευμάτων προχώρησε η Παναχαϊκή τη Δευτέρα (23/1), βάσει των οποίων ο Σούλης Παπαδόπουλος φερόταν να έχει ενημερώσει τη διοίκηση ότι είχε δύο προτάσεις από ανταγωνιστικές ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2 και τις οποίες απέρριψε.

Οι «κοκκινόμαυροι», πάντως, αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση ότι ο 55χρονος τεχνικός είχε παραιτηθεί μετά την ήττα από την Κηφισιά, αλλά ανακάλεσε κατόπιν.

Αναλυτικά: «Έπειτα από ψευδή δημοσιεύματα και πληροφορίες που δεν έχουν βάση, η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύδει οτι ο προπονητής της ομάδας, έκανε γνωστό στη Διοίκηση οτι είχε δυο προτάσεις ανταγωνιστικών ομάδων της Super League 2, τις οποίες μάλιστα και απέρριψε. Η ΠΑΕ δεν έχει ουδεμία γνώση και ενημέρωση για πρόταση από άλλη ομάδα στον προπονητή.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Κηφισιά, το Σάββατο (14/01), ο προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Την Δευτέρα (16/01) ενημέρωσε στα αποδυτήρια ότι έχει παραιτηθεί αλλά αμέσως μετά την προπόνηση ανακάλεσε στα στελέχη της ΠΑΕ, πριν προλάβει να ενημερωθεί ο Διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας κ. Πέτρος Σταθάκης και έκτοτε δεν υπήρξε καμία περαιτέρω συζήτηση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ξεκαθαρίζει οτι δεν πρόκειται να “κόψει” το μέλλον και την πρόοδο σε κανένα από τα μέλη που ανήκουν στην οικογένειά της, αρκεί όλοι να φέρονται σαν μέλη αυτής της οικογένειας».

Μοιραστείτε το: