22/04/2024
ΜΟΥΝΤΙΑΛ | Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 - 22:25

Νέος παροξυσμός για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, αλλά και... φυγάδευση με ελικόπτερα

Πάνω από 4.000.000 κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες για να δουν την παρέλαση του Μέσι και της παρέας του, η οποία διεκόπη άδοξα για να μην υπάρξουν ατυχήματα

Η αποθέωση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής στους δρόμους του Μπουένος Άιρες είχε και συνέχεια μετά την πρώτη υποδοχή το πρωί της Τρίτης (20/12).

Το μεσημέρι ώρα Αργεντινής βγήκαν στους δρόμους περισσότεροι από 4.000.000 κάτοικοι της πόλης για να δουν από κοντά τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του στην παρέλαση με το ανοικτό πούλμαν, ωστοσο η παρέλαση ολοκληρώθηκε κάπως άδοξα.

Είχαν περάσει τρεις ώρες από την έναρξή της, το πούλμαν πρόλαβε να διανύσει μόνο 12 χιλιόμετρα και οι τοπικές αρχές έδωσαν εντολή για άμεση διακοπή, για ν' αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις κι ενώ υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς οκτώ ατόμων, κυρίως λόγω πτώσεων από φανάρια και άλλα υψώματα.

Έτσι, το πούλμαν κατευθύνθηκε εντέλει σε ένα ράντσο και τα μέλη της αποστολής επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερα, για να προσγειωθούν στο προπονητικό κέντρο του Εσέισα, εκεί από όπου είχε ξεκινήσει η φιέστα.

Μοιραστείτε το: