21/04/2024
ΜΟΥΝΤΙΑΛ | Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 - 11:55

Στο πόδι η Αργεντινή για τους παγκόσμιους πρωταθλητές

Βούλιαξε το Μπουένος Άιρες * Αποθέωση για τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έφτασαν σπίτι τους. Τα ξημερώματα της Τρίτης (20/12) η αποστολή της εθνικής Αργεντινής επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και άπαντες γνώρισαν την αποθέωση.

Τηλεοπτικοί φακοί και φωτογραφικοί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να απαθανατίσουν τις στιγμές. Κόκκινο χαλί στρώθηκε στους παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε το τουρ στο Μπουένος Άιρες.

Ένα ανοιχτό λεωφορείο περίμενε τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του για να πάνε από το αεροδρόμιο στα γραφεία της AFA (ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής) πριν ακολουθήσει δεύτερος γύρος αποθέωσης.

Πρώτος από το αεροπλάνο βγήκε ο Μέσι και ακολούθησαν οι υπόλοιποι. Άπαντες χάρηκαν δεόντως τη διαδρομή έως τον τελικό προορισμό. Ο κόσμος είχε βγει στους δρόμους και φώναζε συνθήματα. Ακούγονταν τραγούδια, τα πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα και το όλο σκηνικό ήταν άκρως εορταστικό.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα το λεωφορείο πήγαινε σημειωτόν λόγω του όγκου του κόσμου. Οι πανηγυρισμοί δεν θα σταματήσουν εδώ. Θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος στην πλατεία του Οβελίσκου, αφού ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές.

Μοιραστείτε το: