02/06/2023
ΑΕΛ | Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 - 14:05

Δεν έχει προτάσεις και παίρνει αποφάσεις ο Κούγιας για την ΑΕΛ

Όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» για το μέλλον της ιστορικής ομάδας

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον της ΑΕΛ, αφού προς το παρόν κανείς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Τη σχετική είδηση επιβεβαίωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Με δήλωσή του την Πέμπτη (23/6) ο ισχυρός άνδρας της «βυσσινί» ΠΑΕ υποστήριξε ότι δεν του έχει χτυπήσει κανείς την πόρτα. Τόνισε πως η προθεσμία που είχε δώσει, θα εκπνεύσει σε λίγο, και κάθε πρόταση που κατατεθεί αργότερα, δεν θα συζητηθεί καν. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκείνος εάν δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος, ενώ υπάρχει και η προοπτική της εκκαθάρισης.

Η δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας: «Τις τελευταίες ημέρες, το «γνωστό άρρωστο» περιβάλλον της ΑΕΛ που χωρίς να έχει δώσει ούτε μία δραχμή για να αγοράσει ένα εισιτήριο αγώνα και που τα τελευταία 7 χρόνια είναι ζήτημα εάν έχει παρακολουθήσει έστω και ένα αγώνα της ΑΕΛ, διακινεί διάφορα σενάρια περί είτε συμφωνίας, είτε ενδιαφέροντος διαφόρων προσώπων για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΑΕΛ από εμένα.

Έχω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι μέχρι σήμερα δεν μου έχει ζητήσει κανείς να αγοράσει τις μετοχές μου είτε άμεσα, είτε μέσω τρίτου προσώπου, παρά το ότι όπως έχει δημοσιοποιηθεί και στην εφημερίδα Ελευθερία έχω δηλώσει ότι παρέχω τεράστιο χρόνο εξοφλήσεως του τμήματος της αγοράς, τόσο για τις μετοχές μου, όσο και για τα ακίνητα που ανήκουν στην ΑΕΛ, για τα λεωφορεία και τα μηχανήματα που ανήκουν στην ΑΕΛ, για το ποσοστό μου στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ, αλλά κυρίως για την αξία των 36 ποδοσφαιριστών μας που πέρυσι για τους γνωστούς λόγους δεν κατέκτησαν την πρώτη θέση του πρωταθλήματος και που παραμένουν κατά 99% οι ίδιοι και για τα επόμενα χρόνια

Δυστυχώς πλησιάζει 28η Ιουνίου 2022 που εκπνέει η προθεσμία και εκείνη την ημέρα θα ανακοινώσω σε συνέντευξη τύπου τις αποφάσεις μου.

Μετά από αυτή την ημερομηνία και εφόσον δεν αποφασίσω να οδηγηθεί η ΑΕΛ σε εκκαθάριση κάθε πρόταση αγοράς δεν πρόκειται καν να συζητηθεί».

Μοιραστείτε το: