26/06/2022
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 - 11:55

ΠΑΣ Γιάννινα: Έφυγαν τα παιδιά του Μεταξά

Τρεις ακόμη παίκτες αποτελούν παρελθόν από τους Γιαννιώτες

Αλλάζει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν. Την Πέμπτη (23/6) επισημοποιήθηκαν τρεις ακόμη αποχωρήσεις. Όλες τους ήταν δεδομένες εδώ και καιρό.

Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο ότι προτιμήθηκε να τους αποχαιρετήσει ξεχωριστά ο ΠΑΣ Γιάννινα και όχι μαζί με τους άλλους ποδοσφαιριστές που είχε ανακοινώσει προ ημερών πως θα φύγουν (Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Μπρένερ, Σιόντης, Οικονομόπουλος).

Γκαρντάφσκι, Στάνκο και Σνάιντερ είναι τα νέα πρόσωπα που και με τη βούλα αποτελούν παρελθόν. Από τους τρεις πρόταση ανανέωσης είχε κατατεθεί μόνο στον πρώτο και εκείνος την απέρριψε. Όλοι τους είναι γερμανοαναθρεμμένοι και αποτελούν παιδιά του Ηρακλή Μεταξά. Εκείνος είχε επιμείνει για την απόκτησή τους.

Δεν είναι τυχαίο που φεύγουν μετά το διαζύγιο με τον 54χρονο τεχνικό. Είχε βάλει πλάτη σε μεγάλο βαθμό για αυτούς. Ακόμη και σε δημόσιες τοποθετήσεις είχε αποθεώσει τους δύο από τους τρεις σε βαθμό που είχε ενοχλήσει.

Το πόσο τους πιστεύει ο Μεταξάς φαίνεται και από το γεγονός πως εισηγήθηκε την απόκτησή τους στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γκαρντάφσκι θεωρείται πολύ πιθανό να κατηφορίσει τελικά στην Αρκαδία. Οι επαφές μαζί του είναι προχωρημένες. Οι άλλοι δύο έχουν προταθεί και εξετάζονται από τους ανθρώπους των «κιτρινομπλέ».

Μοιραστείτε το: