11/08/2022
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 - 12:21

Αστέρας Τρίπολης: Ο Μεταξάς βάζει νέα δεδομένα

Τι δείχνουν οι περιπτώσεις των Γκαρντάφσκι και Στάνκο για τους Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν μία ομάδα που εδώ και αρκετά χρόνια αποκτούσε παίκτες κατόπιν εισήγησης όσων τρέχουν το οργανόγραμμα του συλλόγου. Οι μεταγραφές γίνονταν μέσω του τεχνικού διευθυντή, των γνωριμιών του με συγκεκριμένους μάνατζερ, ενώ λόγο είχαν φυσικά και οι διοικούντες.

Ο προπονητής στον μεταγραφικό σχεδιασμό είχε ελάχιστη συνεισφορά. Μπορεί να έλεγε σε ποιες θέσεις θέλει παίκτες, αλλά σπάνια διάλεγε εκείνος. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ηρακλής Μεταξάς βάζει νέα δεδομένα. Το δείχνουν και οι υποθέσεις δύο πρώην παικτών του.

Εκείνος έριξε στο τραπέζι τους Μίχαελ Γκαρντάφσκι και Κάλεμπ Στάνκο. Για τον πρώτο οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα. Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του. Ο δεύτερος είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για τον χώρο του κέντρου.

Κοινή συνισταμένη για εκείνους; Ότι αποτέλεσαν επιλογές προπονητή και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο πρώτος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μεταξά, τον Κωνσταντίνο Φάρρα. Ο τελευταίος θα βάλει το χέρι του και στην περίπτωση του δεύτερου, εάν εκείνη κλείσει.

Επίσης, ο Μεταξάς είχε λόγο και στο κομμάτι της προετοιμασίας. Εκείνος διάλεξε ως προορισμό την Κολωνία και η εισήγησή του έγινε αποδεκτή. Εντυπωσιακή η επιρροή που έχει ο νέος κόουτς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα στην Αρκαδία. Έχουν αρχίσει να το συζητάνε πολλοί μέσα στην ομάδα και να θεωρούν πως με τόσες αρμοδιότητες που παίρνει, μπορεί να του γυρίσει και μπούμερανγκ στην πορεία.

Μοιραστείτε το: