03/06/2023
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 - 15:40

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει βρει τον αντικαταστάτη του Κάργα

Άμεσα θα τρέξουν οι εξελίξεις στους Γιαννιώτες

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Γιάννη Κάργα στον ΠΑΟΚ. Το πιο πιθανό είναι να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς οι επαφές με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι προχωρημένες.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς και απομένει να τα βρουν οι δύο ομάδες. Στον ΠΑΣ Γιάννινα περίμεναν αυτή την εξέλιξη. Είχαν προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο πώλησης του αρχηγού τους. Είχαν καταθέσει προτάσεις ανανέωσης στο παρελθόν, αυτές απορρίφθηκαν και έκανε μπαμ πως ο 27χρονος θα πιέσει για να αποχωρήσει.

Βρήκε αυτό που τον κάλυπτε, οι Γιαννιώτες θα κάνουν άλλη μία πώληση και θα βάλουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους. Από τη Θεσσαλονίκη ακούγεται πως το τελικό ποσό θα είναι στις 300.000 ευρώ.

Στη συνέχεια είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί κάποιος για να καλύψει το κενό του Κάργα. Πρώτος στη λίστα είναι ο Δημήτρης Σταυρόπουλος. Επαφές με τον παίκτη έχουν γίνει. Είχε ενημερωθεί πως θα πρέπει να περιμένει λίγο για να ξεκαθαρίσει το θέμα του Κάργα. Από τη στιγμή που τελειώνει η πώληση του τελευταίου, θα ενταθούν οι διαπραγματεύσεις και με τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου.

Την τελευταία διετία ο 25χρονος αγωνιζόταν στη Ρετζίνα. Έμεινε ελεύθερος από εκεί και μιλάει με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη λίστα υπάρχουν και κάποιες ακόμη περιπτώσεις, αλλά προτεραιότητα έχει ο Σταυρόπουλος. Εάν επιτευχθεί η συμφωνία με εκείνον, θα κλείσει το θέμα της αντικατάστασης του Κάργα.

Μοιραστείτε το: