11/08/2022
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 - 15:40

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Σταυρόπουλος και η πώληση του Κάργα

Ξανά στο προσκήνιο για τους Ηπειρώτες η περίπτωση του 25χρονου, αλλά για να προχωρήσει θα πρέπει να φύγει ο αρχηγός της ομάδας

Με τα τωρινά δεδομένα ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν αναζητά αμυντικό πρώτης γραμμής. Παρόλα αυτά ο Δημήτρης Σταυρόπουλος είναι ένα όνομα που ακούγεται ξανά στην Ήπειρο.

Αρχικά το φλερτ με τον 25χρονο αμυντικό δεν είναι τωρινό. Όταν υποβιβάστηκε ο Πανιώνιος, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Τότε ο παίκτης επέλεξε τη Ρετζιάνα.

Στην πρώτη του σεζόν με τον ιταλικό σύλλογο είχε 22 συμμετοχές στη Serie B και φέτος 20 σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και από πλευράς του υπάρχουν σκέψεις επιστροφής στην Ελλάδα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία προοπτική, αλλά ως εκεί προς το παρόν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Γιαννιώτες έχουν τους Γιάννη Κάργα, Ροντρίγκο Εραμούσπε και Νώντα Παντελάκη. Ο τελευταίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μόλις πριν από λίγους μήνες και αυτό σημαίνει πως μένει. Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη και συζητά με τους διοικούντες για επέκταση της συνεργασίας του. Ποιος μένει; Ο αρχηγός της ομάδας.

Ο Κάργας σε έναν χρόνο θα μπορεί να φύγει ελεύθερος και το όνομά του έχει συνδεθεί με διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Έκανε εξαιρετική σεζόν. Πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του. Θα πρέπει όμως εκείνος να φέρει μία ικανοποιητική πρόταση. Αν πουληθεί, ανοίγει ο δρόμος για τον Σταυρόπουλο. Αλλιώς θα είναι δύσκολο να χωρέσει στο ρόστερ και τέταρτος καλός στόπερ.

Μοιραστείτε το: