17/08/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 - 16:00

Λεουτσάκος: «Ελπίζουμε του χρόνου να ψηφίσουν υπέρ μας για απευθείας άνοδο δύο ομάδων μας...»

Το μήνυμά του στη Σούπερ Λίγκα 1 έστειλε ο πρόεδρος της SL2, που τόνισε ότι η Βέροια άξιζε να παίξει στη μεγάλη κατηγορία

Είναι προφανώς μεγάλο κρίμα για τη Βέροια, που ενώ πήρε το πρωτάθλημα στον 1ο (Βόρειο) όμιλο της Σούπερ Λίγκας 2 δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει θέση στη Σούπερ Λίγκα 1 και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος εξέφρασε την ελπίδα να μπει τη νέα σεζόν τέλος στην αδικία με τον προβιβασμό των πρωταθλητών των δύο ομίλων στην πρώτη κατηγορία.

Σε δήλωσή του μετά το 1-1 των Ημαθιωτών με τη Λαμία ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 συνεχάρη τη «Βασίλισσα του Βορρά», τονίζοντας ότι άξιζε την άνοδο.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι και το τελευταίο λεπτό της χρονιάς στη Λαμία, η Σούπερ Λιγκ 2 προσπάθησε με κάθε τρόπο να αναδείξει την κατάφορη αδικία του συστήματος ανόδου των ομάδων μας στην Σούπερ Λιγκ 1. Μια αδικία που αναγκάζει έναν πρωταθλητή ομίλου να δίνει δυο διπλούς αγώνες μπαράζ και να μην κερδίζει απευθείας την θέση του στην ανώτερη κατηγορία.

Μια ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα 34 ομάδων, να κατακτά το πρωτάθλημα στον όμιλό της και να πρέπει να αγωνιστεί και πάλι στην ίδια κατηγορία με την περυσινή.

Τα δυο παιχνίδια μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία, έκαναν ακόμη πιο υπαρκτό το πρόβλημα. Αρκετοί από τους προέδρους της SL1 στηλιτεύουν πλέον το γεγονός. Ελπίζουμε του χρόνου να ψηφίσουν υπέρ μας και να ζητήσουν τον απευθείας προβιβασμό δυο ομάδων μας.

Οφείλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια που στους δυο αγώνες με τη Λαμία απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1. Υπερείχε και άξιζε την άνοδο. Ας είναι η τελευταία ομάδα που βιώνει αυτόν τον Γολγοθά», είπε ο Λεουτσάκος.

Μοιραστείτε το: