25/09/2022
ΙΩΝΙΚΟΣ | Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 - 18:44

Έμεινε και ο Χουτεσιώτης στον Ιωνικό

Νέο διετές συμβόλαιο για τον 27χρονο τερματοφύλακα

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις συμβολαίων στον Ιωνικό και το Σάββατο (11/6) ανακοινώθηκε η παραμονή του Λευτέρη Χουτεσιώτη για άλλα δύο χρόνια.

Ο 27ρονος τερματοφύλακας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν η διοίκηση και ο Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Λευτέρη Χουτεσιώτη για τα δύο επόμενα χρόνια, ως το 2024.

Ο Λευτέρης ήρθε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι και αποτέλεσε έναν Kέρβερο κάτω από τα δοκάρια. Ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας σε αποκρούσεις στο πρωτάθλημα με 95, ο πρώτος στη σχετική λίστα με τα περισσότερα κλεψίματα (121), ενώ κράτησε 7 φορές ανέπαφη την εστία του.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: “Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν αψογοι απέναντί μου. Είναι κάτι που εκτιμώ κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση να παραμείνω. Μου φέρθηκαν εξαιρετικά.

Ο Ιωνικός με βοήθησε να επιστρέψω στο προσκήνιο, να ακουστεί ξανά το όνομά μου. Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες και υψηλότεροι στόχοι τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως τη νέα σεζόν μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα. Επίσης. η πορεία που πραγματοποιήσαμε την περασμένη σεζόν ήταν ένας σημαντικός λόγος για να παραμείνω στην ομάδα. Η εμπιστοσύνη των διοικούντων και του τεχνικού επιτελείου προς το πρόσωπό μου, έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ιωνικού”.

Η οικογένεια του Ιωνικού του εύχεται καλή τύχη για τη νέα σεζόν και να είναι υγιέστατος».

Μοιραστείτε το: