06/04/2026
ΑΕΚ | Δευτέρα 6 Απριλίου 2026 - 00:41

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι, ήρθε η εις διπλούν κάθαρση…» (video)

Για αναγέννηση της ΑΕΚ, αλλά κρατώντας χαμηλά την μπάλα έκανε λόγο ο ιδιοκτήτης της Ένωσης * Μηχανοκίνητη πορεία από τη Συγγρού έως τη Νέα Φιλαδέλφεια από τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων»

Περιχαρής ήταν και δεν θα μπορούσε να μην είναι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού την Κυριακή των Βαΐων (5/4) με 0-1 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Η ΑΕΚ ξέφυγε πέντε βαθμούς από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με τον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων» να κάνει δηλώσεις λέγοντας πως μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η εις διπλούν κάθαρση και τόνισε πως η ομάδα του αναγεννάται ξανά. Πάντως κράτησε χαμηλά την μπάλα, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του τίτλου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μάριου Ηλιόπουλου:

«Η ομάδα αναγεννήθηκε, είναι μια διαφορετική ΑΕΚ. Πέρσι για διάφορους λόγους η πορεία ήταν αυτή που ήταν. Έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές και η ΑΕΚ έδειξε σήμερα τι μπορεί να κάνει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, μέσα στο γήπεδό του. Όλη η ομάδα είναι ενωμένη, υπάρχει επιμονή, πίστη πάθος και σήμερα η ΑΕΚ έδειξε κάτι διαφορετικό που εξέπληξε πολύ κόσμο. Θέλουμε να τελειώσουμε, χαμηλά ο πήχης. Είμαστε χαρούμενοι και πολύ αισιόδοξοι για αυτή τη νέα ΑΕΚ και αυτό το νέο ελληνικό ποδόσφαιρο που έρχεται σιγά-σιγά, το αξίζουν τα νέα παιδιά που θέλουν ένα ποδόσφαιρο με καθαρότητα και ευ αγωνίζεσθαι».

Για το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού: «Ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ, δεν μας έκανε κάποιος κάποια χάρη. Αλλά με δεδομένο το μακελειό που έκανε ο Μάκελι, η κάθαρση ήρθε εις διπλούν. Η ομάδα είναι ενωμένη, υπάρχει υπομονή, επιμονή, πίστη και γι’ αυτό η ΑΕΚ είναι τόσο μπροστά».

Για το επικείμενο ματς με τη Ράγιο: «Οι ισπανικές ομάδες είναι πολύ δυνατές. Το ματς με την Ράγιο είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν δείξουμε το σημερινό πρόσωπο, πιστεύω πως θα πάμε καλά».

Στο μεταξύ εκστασιασμένοι είναι οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί και έχουν στήσει ένα μεγάλο πάρτι από τη λεωφόρο Συγγρού έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια και εκατοντάδες φίλοι της Ένωσης έχουν κάνει τη δική τους γιορτή με συνθήματα, καπνογόνα και ωραίο παλμό (ΦΩΤΟ 2 και 3).

Μετά τη λήξη του ντέρμπι συγκεντρώθηκαν στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς την Αθήνα, δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα και περίμεναν το πούλμαν της αποστολής. Μάλιστα, η παρουσία τους είναι τόσο έντονη, που διεκόπη η κυκλοφορία και στη συνέχεια ακολούθησαν την αποστολή μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί υπάρχει ανάλογο σκηνικό για την αποθέωση στους ποδοσφαιριστές και τον Μάρκο Νίκολιτς και φυσικά το κλίμα είναι πανηγυρικό στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Μοιραστείτε το: