17/08/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 - 16:11

SL2: Δεν τίθεται θέμα αναβολής, συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα

Πρυτάνευσε η λογική στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας * Πίεση και διαμαρτυρία για τα τηλεοπτικά με άλλες μορφές και όχι «λουκέτο» η απόφαση * Το a-sports.gr έχει το ρεπορτάζ * Για απόρριψη της πρότασης της ΕΡΤ κάνει λόγο η ανακοίνωση της διοργανώτριας

Μια αναβολή αυτή τη στιγμή θα ήταν… καταστροφική για τη Σούπερ Λίγκα 2, σας τα αναλύσαμε έγκαιρα, όπως και για τις τεράστιες ευθύνες του Αυγενάκη… Στο Διοικητικό Συμβούλιο της SL2 μέσω τηλεδιάσκεψης το μεσημέρι της Τετάρτης (10/11) πρυτάνευσε η λογική από τους παράγοντες των ομάδων και έτσι δεν τίθεται θέμα αναβολής και το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά!

Άρα οι φωνές για… λουκέτο δεν πέρασαν και θα ενταθεί το δίκαιο αίτημα για οικονομικούς πόρους με ένα αξιοπρεπές τηλεοπτικό συμβόλαιο μετά την αδιάλλακτη στάση της ΕΡΤ.

Η πίεση θα ενταθεί προς την κυβέρνηση, ενώ θα συνδυαστούν και δράσεις διαμαρτυρίας, αλλά η μπάλα θα κυλά κανονικά στο χορτάρι των γηπέδων.  Η ανακοίνωση της διοργανώτριας λίγο πριν από τις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης αναφέρει τα ακόλουθα: «Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 10.11.21

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου το σώμα ενημερώθηκε ότι η ΕΡΤ Α.Ε. εμμένει στην απόφασή της ως προς την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-2022.
Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα στο σύνολο του ποσού ενώ αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανένα νόμο ή διάταξη.
Η Super League 2 επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της».  

 
Μοιραστείτε το: