19/10/2021
ΛΑΜΙΑ | Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:52

Γρηγορίου: «Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ευχαριστημένος για την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Λαμίας

Η Λαμία άξιζε κάτι καλύτερο στην ήττα από τον Ολυμπιακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν λογικό να μείνει ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του.

Όπως τόνισε μιλώντας στην Cosmote TV, με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η ομάδα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ότι την αδικεί το 1-2.

«Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια σήμερα. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο να συνεχίσουμε έτσι. Ήμασταν πιεστικοί, βγάλαμε φάσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Είχαμε και ατυχία. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στις στατικές φάσεις. Είχαμε δύο απώλειες με Τζανετόπουλο και Γκέντσογλου που μπορούν να δώσουν λύσεις σε αυτό το κομμάτι. Το σκορ μας αδικεί, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Ο Γκέντσογλου ενδεχομένως να έχει πρόβλημα, το ίδιο και ο Σκόνδρας. Ίσως θλάση πρώτου βαθμού.

Η αρχή για εμάς στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη. Έχουμε τώρα την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Θα παίζαμε έτσι κι αλλιώς με όλους. Βαθμολογικά δεν μας ευνοεί ότι θα παίζαμε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ κολλητά. Με ανάλογη προσπάθεια θα έχουμε καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Γρηγορίου.

Μοιραστείτε το: