24/09/2021
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 - 22:09

Γιοβάνοβιτς: «Δεν μου άρεσε το δεύτερο ημίχρονο...»

Ο προπονητής του ΠΑΟ είπε ότι ήθελε και καλύτερες επιλογές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου στο καλό πρώτο 45λεπτο ενάντια στη Φένλο

Έστω και στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός πήρε τη φιλική νίκη ενάντια στη Φένλο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πάντως, να δείχνει ότι έχει αρκετές απαιτήσεις από τους παίκτες του.

Μιλώντας στους ρεπόρτερ που καλύπτουν την προετοιμασία των «πράσινων», o Σέρβος τεχνικός είπε ότι δεν του άρεσε η εικόνα της ομάδας του στο β' ημίχρονο, ενώ και στο καλό πρώτο 45λεπτο ήθελε καλύτερες επιλογές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

«Χρησιμοποιήσαμε δύο ομάδες, μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο προσπαθήσαμε, νομίζω υπήρχε και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να έχουμε την κατοχή, μας χρειαζόταν λίγος χρόνος στην αρχή για να το κάνουμε.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαμε την κατοχή της μπάλας, χωρίς να είμαστε αρκετά επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία. Άρα θεωρώ ότι με την κατοχή μπάλας θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες επιθέσεις ή τουλάχιστον αυτές να είναι επικίνδυνες για τον αντίπαλο. Όσον αφορά το τρανζίσιον και τη σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι ήταν “οκ”, όμως νομίζω πως το μεγαλύτερό μας θέμα ήταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου όπου έπρεπε να είχαμε περισσότερες επιλογές για να κάνουμε περισσότερες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά στην αρχή, αλλά μετά από περίπου είκοσι λεπτά χάθηκε τελείως το παιχνίδι. Χάσαμε τις θέσεις μας. Σίγουρα δεν με αφήνει καθόλου ικανοποιημένο, έπρεπε σίγουρα κάποια παιδιά που έχασαν πολλές μέρες να πάρουν χρόνο στη διάρκεια του φιλικού και ήταν πρώτο ματς για τον Μπουζούκη που πήρε τόσο χρόνο και για τον Χατζηγιοβάνη. Αλλά νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ενώ περίμενα να εξελιχθεί ευκολότερα για εμάς όσον αφορά το παιχνίδι μας ήταν τελείως ασύνδετο και δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μας στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου», δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς.

Μοιραστείτε το: