19/09/2021
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 - 00:07

Γρηγορίου: «Αναμέναμε ότι θα είμαστε κουρασμένοι...»

Τι είπε ο τεχνικός της Λαμίας για τις μεταγραφές

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η Λαμία και ο Μιχάλης Γρηγορίου είπε ότι ήταν αναμενόμενο στο 2-2 με τον Εθνικό Άχνας να παρουσιαστούν κουρασμένοι από την προετοιμασία οι παίκτες του.

«Ήταν εμφανέστατο ότι είμαστε κουρασμένοι, κάτι που το αναμέναμε. Είμαστε σε καλό δρόμο από την άποψη ότι δεν έχουμε τραυματισμούς. Τα παιδιά έχουν δουλέψει σε όλο το στάδιο της προετοιμασίας και στο πρώτο και στο δεύτερο. Βέβαια, ήταν το πρώτο ματς φιλικό και έπαιξαν από 45 λεπτά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Παιχνίδι με παιχνίδι, φορμαρίζοντας την ομάδα στο κατάλληλο σημείο, θα είμαστε εκεί που θέλουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πάρα πολύ νωρίς για εμας και το θετικό είναι ότι δεν έχουμε βγάλει τραυματισμούς. Έχουμε την κόπωση που περιμέναμε να έχουμε.

Θέλουμε να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια -και μέσα και από τους αγώνες πλέον- και για αυτό κιόλας ξεκινήσαμε να πιέζουμε κιόλας σήμερα στο πρώτο ημίχρονο σήμερα, όχι για μεγάλο διάστημα. Είναι αναμενόμενο και με τις αλλαγές στο δεύτερο να υπάρχει άλλος ρυθμός και άλλο τέμπο. Παίζαμε εξάλλου με μια ομάδα που είναι από τις καλές της Κύπρου. Ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος», δήλωσε ο τεχνικός των Φθιωτών.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να γίνουν άλλες μεταγραφές, ανέφερε: «Θα δούμε τι θα χρειαστούμε μετά το τέλος των φιλικών. Αναμένουμε να δούμε αν πρέπει να κάνουμε άλλη προσθήκη. Γνωρίζετε και εσείς πως το να ψάξουμε για έναν ή δύο παίκτες μέσα στον Αύγουστο δεν είναι τόσο σημαντικό για εμάς.

Οι κύριες μεταγραφές έχουν γίνει και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, σε συνεργασία με τη διοίκηση θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Μοιραστείτε το: