19/09/2021
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 - 20:54

Γιοβάνοβιτς: «Θα χρειαστεί πολλή δουλειά και υπομονή...»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την Άλκμααρ

Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός με την εικόνα που έδειξε στη φιλική ήττα με 3-0 από την Άλκμααρ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να δουλέψει πολύ, αλλά και να υπάρχει υπομονή.

Ο Σέρβος προπονητής δήλωσε ότι σιγά σιγά θα βελτιωθεί το αγωνιστικό πρόσωπο των «πράσινων», σημειώνοντας ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι απλό να βγάζουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

«Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πολύ ανώτερος σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο και ποιοτικά. Με τον τρόπο παιχνιδιού τους και τη σοβαρότητά τους δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Ήταν ένα φιλικό που ένας προπονητής δεν μπορεί να βγάλει πάρα πολλά συμπεράσματα, γιατί δεν μας δόθηκε καμία ευκαιρία να κάνουμε κάτι με την μπάλα στα πόδια. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος σε όλες τις φάσεις παιχνιδιού και δεν είχαμε ευκαιρία να κάνουμε κάτι περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι.

Είμαστε σε φάση όπου τα φιλικά είναι πιο δυνατά από αυτά που θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτή τη φάση, και το πρώτο ήταν δυνατό, αλλά ιδιαίτερα αυτό σήμερα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα και λόγω των αντιπάλων. Δεν είναι και εύκολο, αυτή τη στιγμή έτσι όπως είμαστε, αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις να το μεταφέρουμε και στο γήπεδο. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά, υπομονή. Βλέπουμε τις καταστάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα βελτιωθεί και η δική μας εικόνα», είπε ο Γιοβάνοβιτς στους ρεπόρτερ που καλύπτουν την προετοιμασία του ΠΑΟ στην Ολλανδία.

Μοιραστείτε το: