05/08/2021
ΑΕΚ | Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 - 22:27

ΑΕΚ: «Η αστεία εισήγηση θα καταρριφθεί στην ολότητά της...»

Το σχόλιο των «κιτρινόμαυρων» για την εισήγηση απαλλαγής Μελισσανίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Η αναθεωρημένη πρόταση του ερευνητή της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με την υπόθεση που αφορά την ΑΕΚ δεν έμεινε ασχολίαστη στο «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων».

Άνθρωποι της Ένωσης, λοιπόν, έκαναν λόγο το βράδυ της Τρίτης (22/6) για «γελοία σκευωρία» και για «αστεία εισήγηση που θα καταρριφθεί στην ολότητά της».

Συγκεκριμένα, από την ΑΕΚ έλεγαν τα εξής: «Από μόνο του το γεγονός ότι κατέπεσε -πριν από την τελική απόφαση- σε μεγάλο βαθμό η εισήγηση Αθανασίου για την αστεία υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μας περί γελοίας σκευωρίας που από την πρώτη στιγμή υποστηρίξαμε.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει μέχρι τέλους για την πλήρη εξάλειψη αυτής της συκοφαντικής αθλιότητας και είμαστε σίγουροι ότι η τελική απόφαση του δικαστηρίου θα καταρρίψει την αστεία εισήγηση στην ολότητά της. Δεν θα μείνει η παραμικρή σκιά. Η αλήθεια θα λάμψει πανηγυρικά».

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία στην Πορταριά, έγιναν άλλες δύο προπονήσεις, με τους Σβάρνα και Χατζηεμμανουήλ να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (23/6) οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχουν δουλειά στο γυμναστήριο στις 10.30 και στις 18.00 θα προπονηθούν στο γήπεδο.

Μοιραστείτε το: