17/05/2021
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Κυριακή 25 Απριλίου 2021 - 00:50

Παντελίδης: «Κλειδί η αμυντική λειτουργία μετά την αποβολή...»

Το σχόλιο του τεχνικού του Ατρομήτου για την ισοπαλία με τη Λαμία

Tο 0-0 με τη Λαμία κρατά ουσιαστικά τον Ατρόμητο στη Σούπερ Λίγκα 1 και ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στην καλή αντίδραση της ομάδας του, παίζοντας για πολλή ώρα με παίκτη λιγότερο.

Μιλώντας στη Νοva, o προπονητής των Περιστεριωτών είπε ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι άουτ θα πάρουν χρόνο νεαροί ποδοσφαιριστές.

«Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, μέχρι τη φάση της αποβολής είχαμε ευκαιρίες, στεκόμασταν καλύτερα, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και νομίζω ότι αν κάποιος φαινόταν ότι θα σκοράρει ήμασταν εμείς. Η αποβολή ήταν μια κακή συγκυρία, μας άλλαξε το παιχνίδι, από εκεί και πέρα κοιτάξαμε να διασφαλίσουμε πρώτα το μηδέν στην άμυνα γιατί ξέραμε ότι ήταν πολύ σημαντικός ακόμη και ο ένας βαθμός στο παιχνίδι έτσι όπως ήρθε, από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες. Νομίζω ότι κλείσαμε καλά τους χώρους, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και είχαμε σαν πλάνο αν μας βγει κάτι στην κόντρα επίθεση να προσπαθήσουμε, όπως έγινε στη φάση του Γιακουμάκη. Κατά βάση είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την αμυντική λειτουργία μετά την αποβολή και ήταν ίσως το κλειδί για να μπορέσουμε να πάρουμε έστω και τον βαθμό».

Nομίζω ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, είμαστε χωρίς ιδιαίτερο άγχος, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, γιατί είχαμε μια σειρά από καλές εμφανίσεις και θέλουμε να τις συνεχίσουμε και να δούμε και κάποια νεαρά παιδιά που θα μπορέσουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής», δήλωσε ο Παντελίδης.

Μοιραστείτε το: