12/04/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 - 23:10

Απόλλων Λάρισας: Δήλωσε παραίτηση ο Φραντζέσκος, δεν τη δέχεται η διοίκηση…

Μεγάλος αναβρασμός στους Θεσσαλούς, παρά το μεγάλο διπλό επί της Δόξας * Υπήρξε επεισόδιο μετά το ματς στη Δράμα * «Αυτή τη στιγμή, ουδέν σχόλιον…», είπε ο 52χρονος κόουτς όταν ρωτήθηκε από το a-sports.gr

Σπουδαίο διπλό πήρε στη Δράμα επί της Δόξας ο Απόλλων Λάρισας στη μεσοβδόμαδη 19η αγωνιστική την Τετάρτη (7/4), αλλά τα όσα επακολούθησαν δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα…

Στους Θεσσαλούς επικρατεί μεγάλος αναβρασμός, ο οποίος ξεκίνησε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν πριν αποχωρήσει η αποστολή για τη Λάρισα υπήρξε επεισόδιο με αποδέκτη τον Κώστα Φραντζέσκο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν έντονα παράπονα για τις επιλογές και το ματς…

Το όλο θέμα πήρε διαστάσεις, τα νέα «έφτασαν» μέχρι την Αθήνα και κινητοποιήθηκε μέχρι και η οικεία αστυνομική διεύθυνση! Ωστόσο, ο Κώστας Φραντζέσκος, όταν ρωτήθηκε αρμοδίως υποστήριξε ότι δεν έγινε τίποτα και όλα είναι εντάξει.

Η κατάσταση, πάντως, αντί να ομαλοποιηθεί έγινε χειρότερη, καθώς ο Φραντζέσκος εν συνεχεία δήλωσε παραίτηση! 

«Ουδέν σχόλιον… Αυτή τη στιγμή ουδέν σχόλιον, αυτό έχω να πω μόνο», ήταν η απάντηση του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, όταν το a-sports.gr επικοινώνησε μαζί του την Πέμπτη (8/4) και τον ρώτησε αν αληθεύει ότι παραιτήθηκε.

Ο 52χρονος προπονητής, γίνεται σαφές ότι έτσι ναι μεν δεν θέλησε να επιβεβαιώσει κάτι, αλλά ούτε και να διαψεύσει. Κάτι, που σημαίνει πως το μόνο σίγουρο είναι ότι πιστοποίησε ότι υπάρχει ζήτημα.

Το ρεπορτάζ, πάντως, δικαιολογεί τη στάση Φραντζέσκου, καθώς η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση και θέλει να τον μεταπείσει.

Η προσπάθεια των διοικούντων τη θεσσαλική ομάδα είναι λογική, καθώς με τον 52χρονο προπονητή οι «κυανόλευκοι» όχι απλά κατάφεραν να φύγουν από την ουρά της βαθμολογίας, αλλά έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία με αποτέλεσμα να έχουν ελπίδες ακόμα και για είσοδο στα πλέι οφ! 

Στον Απόλλωνα Λάρισας, πάντως, αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Φραντζέσκο και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά. 

Μοιραστείτε το: