13/04/2021
ΛΑΜΙΑ | Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 - 23:14

Γρηγορίου: «Όταν σωθούμε και μαθηματικά θα είμαστε ήρεμοι και χαρούμενοι...»

Χαμηλοί τόνοι από τον τεχνικό της Λαμίας μετά το διπλό στο Αγρίνιο

Άλλο ένα βήμα για να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα 1 έκανε η Λαμία με το επιβλητικό 0-3 κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν παρασύρεται.

Μιλώντας στη Νοva, o προπονητής των Φθιωτών τόνισε ότι μόνο όταν επιτευχθεί μαθηματικά ο στόχος της παραμονής θα υπάρξουν οι ανάλογοι πανηγυρισμοί.

«Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο, είναι σίγουρα όμως το πιο αποτελεσματικό και ουσιαστικό μας ημίχρονο. Είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια πολύ καλά πρώτα ημίχρονα, αλλά δεν είχαμε την ίδια αποτελεσματικότητα. Σήμερα είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αλλά ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Ευτυχήσαμε να είμαστε ουσιαστικοί, να σκοράρουμε τρία γκολ στο πρώτο και από εκεί και πέρα το ματς ήταν διαδικαστικό. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.

Όσο κοντά φαίνεται τόσο μακριά είναι. Έχω ξαναπεί ότι θα γίνει μάχη μέχρι τις 15 Μαΐου. Καμία ομάδα αν δεν πέσει και μαθηματικά κάποιος, δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της σίγουρο. Περιμένουμε λοιπόν να έρθει εκείνη η ημέρα που θα σωθούμε και μαθηματικά, για να μπορούμε να είμαστε ήρεμοι και χαρούμενοι», δήλωσε ο Γρηγορίου.

Μοιραστείτε το: