28/02/2021
Μπάσκετ | Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 - 23:35

Σκουρτόπουλος: «Ήταν το ιδανικό φινάλε...»

Μοίρασε συγχαρητήρια και αφιερώσεις ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ

Με νίκη επί της Λετονίας ολοκλήρωσε η Εθνική μπάσκετ τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια και αφιερώσεις στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έκανε λόγο για ιδανικό φινάλε, ευχαριστώντας και τους Λετονούς για τη φιλοξενία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Λετονούς που εργάστηκαν για αυτή τη διοργάνωση για τη φιλοξενία.

Για μας ήταν το ιδανικό φινάλε με νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας εκτός έδρας. Σε αυτά τα παράθυρα παίξαμε μόνο ένα ματς στην Ελλάδα και πέντε εκτός έδρας, ενώ σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια είχαμε επτά παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά με την Εθνική Ανδρών. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δούλεψαν σκληρά και πήραμε μια σπουδαία νίκη, για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια.

Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον Κώστα Παρίση, έναν θρυλικό γιατρό της Εθνικής Ανδρών, που ήταν στο τελευταίο του ταξίδι με την ομάδα, αλλά και τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη που ήταν μαζί μας και στα 18 παιχνίδια των παραθύρων. Φυσικά και στον αρχηγό μας, τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που στα 35 του έπαιξε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και ίσως σήμερα να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τη βοήθειά τους», είπε ο Σκουρτόπουλος.

Μοιραστείτε το: