28/02/2021
ΛΑΜΙΑ | Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 - 19:29

Γρηγορίου: «Κοιτάμε τα παιχνίδια που θα αντιμετωπίσουμε τους ανταγωνιστές μας...»

Εξήγησε γιατί έκανε μαζικό ροτέισον με ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Λαμίας

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική η Λαμία στην Τούμπα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να δηλώνει πως ήταν επιβεβλημένο να κάνει μαζικό ροτέισον κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω των απανωτών παιχνιδιών που δίνουν οι Φθιώτες.

Μιλώντας στη Νοva, λοιπόν, ο προπονητής των «κυανόλευκων» είπε: «Εξήγηση είναι πως ενώ αρχικά ήταν καθορισμένο για την Τετάρτη το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, παίξαμε τελικά Πέμπτη. Το παιχνίδι σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, σε βούρκο ουσιαστικά. Έχουμε συνεχώς -ανά τρεις μέρες- μετακινήσεις. Τα περισσότερα παιχνίδια μας -και αυτό που έρχεται την Τετάρτη- είναι εκτός έδρας. Καταλαβαίνετε ότι έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Προερχόμασταν επίσης από ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, γιατί καλούμασταν να παίξουμε κάθε τρεις μέρες σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους. Έχει μεγάλη σημασία αυτό.

Οι πιθανότητες που είχαμε να μπορέσουμε μετά από τρεις μέρες να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον ΠΑΟΚ με την ποδοσφαιρική λογική, ήταν λίγες. Οπότε, ουσιαστικά κοιτάμε τα παιχνίδια που θα αντιμετωπίσουμε τους ανταγωνιστές μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε ροτέισον και να είμαστε σε όλα τα ματς που απομένουν μέχρι τέλους ανταγωνιστικοί».

Για το ματς σχολίασε: «Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτή η οποία μας έκανε να μην έχουμε κανένα ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Όταν έγινε το 3-0 στο 50' καταλαβαίνετε πως μας έκανε και εμάς να προσπαθούμε να διαφυλάξουμε την άμυνα, για να μην δεχθούμε περισσότερα τέρματα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε ολοκληρωτική κατοχή ο ΠΑΟΚ και πέτυχε ένα τέρμα. Στο ημίχρονο είπαμε να ανεβάσουμε τις γραμμές για να διεκδικήσουμε και εμείς κάτι, αλλά ήταν κομβική η επίτευξη του δευτέρου και του τρίτου γκολ από πλευράς ΠΑΟΚ».

Ενώ για το αν υπάρχουν κέρδη από αυτό το παιχνίδι, επισήμανε: «Υπάρχουν κέρδη από τα νέα παιδιά. Από τη στιγμή που μπήκανε κιόλας, όταν ουσιαστικά είχε κριθεί το αποτέλεσμα. Αλλά αν δούμε την ενδεκάδα, θα δούμε πως έπαιξαν παιδιά τα οποία χρειάζονταν ρυθμό. Χρειάζονται παιχνίδια, για να μπορέσουν να μας βοηθήσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Προέρχονταν από κορωνοϊό, τραυματισμούς. Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά. Εκτός από τα νεαρά παιδιά που είναι δεδομένο πως τους έχουμε εμπιστοσύνη, γιατί είναι πολύ καλά ταλέντα και θα το δείτε στην πορεία, είναι και οι υπόλοιποι που μέχρι το τέλος και των πλέι άουτ θα μας βοηθήσουν. Αυτό ουσιαστικά θέλαμε, να διευρύνουμε εκ των έσω το ρόστερ μας».

Μοιραστείτε το: