08/03/2021
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 - 22:30

Μπόλονι: «Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για να είμαι κι εγώ πιο ήρεμος στον πάγκο...»

Απένειμε τα εύσημα στον Καμπετσή ο προπονητής του Παναθηναϊκού

Το εμπόδιο και του ΟΦΗ ξεπέρασε ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι ζήτησε περισσότερη αποτελεσματικότητα για να είναι κι εκείνος πιο ήρεμος στον πάγκο.

«Πάντα ζητάω από τους παίκτες μου να σέβονται κάποιους κανόνες στην αμυντική λειτουργία, δουλεύουμε πάνω σε αυτούς ώστε να δώσουμε χρόνο στους επιθετικούς για να βρουν τα δίχτυα.

Στα πρώτα τριάντα λεπτά δεν βάλαμε γκολ, φτάσαμε κοντά, φτιάξαμε ευκαιρίες. Ίσως ήταν λίγο… ντροπαλός ο Σωτήρης (σ.σ. Αλεξανδρόπουλος) για να πάρει τις πρωτοβουλίες, ίσως μια κακοτυχία στις τελικές πάσες. Οι πράξεις μας ήταν σωστές, ήμασταν καλά στο ματς. Για να είμαι και εγώ λίγο πιο ήρεμος στον πάγκο θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Το φαινόμενο του κορωνοϊού κάνει την εμφάνισή του και το λέω αυτό γιατί ο Μαουρίσιο στη μεσαία περιοχή έχει χάσει τις ανάσες του, το νέο επιθετικό τρίο δυσκολεύτηκε να δώσει σωστές πάσες. Δεν καταφέρουμε να ηρεμήσουμε τον αγώνα μέσω της τακτικής. Το 1-0 καταλαβαίνετε ότι δίνει στον αντίπαλο την επιλογή να πάρει ρίσκα και να πιέσει», δήλωσε στη Νova o Ρουμάνος τεχνικός.

Παράλληλα, απένειμε τα εύσημα στον Καμπετσή και είπε σχετικά: «Πολύ ικανοποιημένος. Βήμα βήμα τους γνώρισα και είδα την ποιότητα που έχουν, και μάλιστα με τον Καμπετσή είδα πως πολλές φορές επαναστατούσε απέναντι στην απόφαση του προπονητή, μέχρι κάποιου σημείου μπορώ να συμφωνήσω γιατί το περίμενε. Υπάρχει μεγάλο ρόστερ και πρέπει να κόψουμε τον ρυθμό των παικτών, αλλά δεν σημαίνει πως δεν τους κοιτάμε και δεν τους ελέγχουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί και αυτό δημιουργεί προβλήματα».

Ενώ για τον εκνευρισμό του στο γκολ του ΟΦΗ, που δεν μέτρησε ως οφσάιντ, σχολίασε: «Ακριβώς μετά το γκολ που ακυρώθηκε, μπήκε στο μυαλό μου μια φιλοσοφία, για την οποία δεν συμφωνώ. Ξέραμε τη δύναμη ταχείας επίθεσης από πλευράς του ΟΦΗ, ζήτησα μια καλή τοποθέτηση μια καλή κάλυψη, και ζήτησα να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι. Απεχθάνομαι να παίρνω ρίσκα, oφσάιντ των 20 μέτρων ή 10 μέτρων».

Μοιραστείτε το: