06/03/2021
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 - 22:53

Δέλλας: «Προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα...»

Όσα είπε ο τεχνικός του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Τραϊανό Δέλλα να τονίζει ότι προτεραιότητα για την ομάδα του έχει το πρωτάθλημα.

«Για μας ο θεσμός του Κυπέλλου είναι κάτι δευτερεύον, όπως είναι τα πράγματα. Προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα. Τα παιδιά που ήρθαν έχουν ποιότητα και εμπειρία και πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσουν.

Μέσα από τη δουλειά θα βρούμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε, γιατί δεν είναι ευχάριστο να χάνεις συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε στο εξής θετικά αποτελέσματα», δήλωσε ο τεχνικός των Αγρινιωτών στην Cosmote TV.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο. Είπα στα παιδιά να παίξουμε χωρίς να κλειστούμε. Δώσαμε ένα εύκολο γκολ στον αντίπαλο, αν και πολύ ωραίο.

Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε και τις ευκαιρίες για να δυσκολέψουμε λίγο περισσότερο τον αντίπαλό μας. Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά είδα μια προσπάθεια. Θέλαμε να δοκιμάσουμε και κάποια πράγματα».

Μοιραστείτε το: