21/01/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 - 15:16

Απολλωνιστής ο Νίκος Ιωαννίδης έως το καλοκαίρι του 2022!

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του 26χρονου επιθετικού

Πήγαν να τον… κλέψουν οι Ούγγροι της Ζαλαεγκερζέγκι, όμως ο Απόλλων Σμύρνης τον ήθελε και τον κράτησε! Ο λόγος για τον Νίκο Ιωαννίδη.

Ο 26χρονος επιθετικός συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της 

«κυανόλευκης» ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, που ήταν αποφασισμένος να τον διατηρήσει στην ιστορική ομάδα. Έτσι το αφεντικό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ικανοποίησε οικονομικά τον Έλληνα σέντερ φορ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.  

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Ιωαννίδη έως τις 30/6/2022», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι της Τρίτης (12/1).

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ιωαννίδη ολοκληρωνόταν στις 30/6/2021 και η Ζαλαεγκερζέγκι, όπως σας ενημερώσαμε, ήταν έτοιμη να καταβάλει 100.000 ευρώ στον Απόλλωνα Σμύρνης ως μπάι άουτ για να τον αποκτήσει άμεσα.

Ο Μονεμβασιώτης, όμως, αφού μίλησε και με τον Παράσχο έκανε την υπέρβαση (με αισθητά περισσότερα χρήματα απ’ ότι το αρχικό συμβόλαιο) και ουσιαστικά επέκτεινε την παρουσία του 26χρονου στη Ριζούπολη. Αυτή η κίνηση, παράλληλα αποδεικνύει ότι στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι αποφασισμένοι να φτιάξουν έναν κορμό εν όψει και της επόμενης σεζόν. 

Μοιραστείτε το: