20/01/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 - 20:14

Η ουγγρική Ζαλαεγκερζέγκι θέλει να «κλέψει» τον Ιωαννίδη, ο Απόλλων Σμύρνης, όμως, τον δένει!

Έτοιμοι οι Μαγυάροι να καταβάλλουν το μπάι άουτ των 100.000 ευρώ και να πάρουν ως ελεύθερο τον 26χρονο επιθετικό, αλλά ο Μονεμβασιώτης του ανανεώνει το συμβόλαιο

Ο Νίκος Ιωαννίδης είναι μια από τις ευχάριστες του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα… Και οι καλές εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μιας ουγγρικής αγοράς, που τον γνωρίζει καλά. Ο λόγος για την Ζαλαεγκερζέγκι, ομάδα Α’ Εθνικής.

Οι Μαγυάροι, λοιπόν, τα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, επιχειρούν να «κλέψουν» τον 26χρονο επιθετικό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» καταβάλλοντας το ποσό των 100.000 ευρώ ως μπάι άουτ, που προβλέπονται στο συμβόλαιο του, το οποίο κανονικά λήγει το καλοκαίρι…

Ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ενημέρωσε για τις εξελίξεις τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος δεν θέλει να χάσει τον Ιωαννίδη και έτσι ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ χωρίς χρονοτριβή αναμένεται να «δέσει» άμεσα τον Έλληνα άσο!

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι με νέα σαφώς βελτιωμένη προσφορά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο του Ιωαννίδη, που έχει υποστεί κάταγμα κάτω από το μάτι και επιστρέφει λογικά κόντρα στον Ολυμπιακό στις 31 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης είναι γνωστός στο ουγγρικό πρωτάθλημα, αφού είχε αγωνιστεί στην Ντιόσγκιορι τη διετία 2017-2018.

Μοιραστείτε το: