07/03/2021
ΑΡΗΣ | Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 - 20:11

Μάντζιος: «Βγάλαμε αντίδραση, ξεπεράσαμε την ήττα με Λαμία»

Συνεχάρη τους παίκτες του ο τεχνικός του Άρη για τη νίκη με Βόλο

Πίσω στις νίκες γύρισε ο Άρης με το 2-0 επί του Βόλου και ο Άκης Μάντζιος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την αντίδραση που έβγαλαν μετά την πρόσφατη ήττα από τη Λαμία.

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο, ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι, θα μπορούσαμε να κάνουμε και ένα γκολ νωρίτερα για να κλειδώσουμε τη νίκη.

Δείξαμε ότι ξεπεράσαμε την ήττα της Λαμίας, που προσωπικά θεωρώ ότι οφείλεται στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, είναι σημαντικό να ξεκουραστούμε, ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα. Έβγαλε αντίδραση η ομάδα, τρέξαμε καλά, πιέσαμε καλά, το μόνο σουτ του αντιπάλου ήταν στο 90', δεν κινδυνεύσαμε, ήμασταν απόλυτα τακτοποιημένοι», δήλωσε στη Νοva o 51χρονος τεχνικός.

Και αναφερόμενος στον αγώνα με τη Λαμία, είπε: «Ποδόσφαιρο είναι, αγώνες είναι, υπάρχουν δυσκολίες και καταστάσεις, αλλά η ομάδα δείχνει υγεία και σταθερότητα. Θετικά μόνο μπορούμε να πούμε, έχουμε πολλά παιχνίδια, κάθε τρεις μέρες, πρέπει να τα αφήνουμε πίσω και να κοιτάμε το επόμενο».

Μοιραστείτε το: