07/05/2021
ΑΕΛ | Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 - 01:19

Γρηγορίου: «Δύσκολο να βρεις κίνητρο»

Τη νέα χρονιά κοιτούν ήδη στην ΑΕΛ σύμφωνα με τον προπονητή τους

Τον πρώτο της εκτός έδρας βαθμό στα πλέι άουτ πανηγύρισε το Σάββατο (11/7) η ΑΕΛ με το 0-0 που απέσπασε στη Λαμία για την 6η αγωνιστική.

Μετά το ματς ο τεχνικός των «βυσσινί», Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ πως από τη στιγμή που το ματς ήταν αδιάφορο είναι δύσκολο να βρουν κίνητρο οι παίκτες του και πως ήδη στην ΑΕΛ κοιτάζουν την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, ο προπονητής των Λαρισαίων στάθηκε και στα νέα παιδιά που πήραν τις ευκαιρίες τους και πως ανέκαθεν του άρεσε να δίνει στα νέα παιδιά, ενώ θα πρέπει να δοθεί έμφαση στο κομμάτι αυτή τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα λεγόμενα Γρηγορίου:

«Είναι δύσκολο να δώσεις κίνητρο στους παίκτες από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Από τη στιγμή που αρκετά παιδιά θα είναι και του χρόνου εδώ, τα περισσότερο φοβούνται και για ενδεχόμενους τραυματισμούς πριν τελειώσει αυτή η πρωτόγνωρη σεζόν. Ανέκαθεν μου άρεσε να δίνω ευκαιρίες και κυρίως να δείχνω πόσο πιστεύω στα νέα παιδιά. Έχοντας κάνει το πλάνο για τη νέα χρονιά, αρκετά από αυτά συγκαταλέγονται σε αυτό. Θα πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αυτό τον τομέα. Έχω ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο μου για δύο χρόνια ακόμα, οπότε κάνουμε τα πλάνα μας ελεύθερα για τη σεζόν που ακολουθεί».

Μοιραστείτε το: