17/01/2021
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 - 23:28

Παντελίδης: «Κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο»

Ο προπονητής του Ατρομήτου θεωρεί ότι η ομάδα του δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τον Παναιτωλικό * Για «πολύτιμο βαθμό» έκανε λόγο ο βοηθός του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης

Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 2-2, τη Δευτέρα (6/7) και ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε με δηλώσεις του στις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων. Όπως είπε, «δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, αλλά στις δύο φάσεις που απειληθήκαμε, δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε στη συνέχεια τις ευκαιρίες, ωστόσο, δεν πετύχαμε ένα παραπάνω τέρμα. Είχαμε τον έλεγχο, φτάσαμε κοντά στη περιοχή, είχαμε τις τις προϋποθέσεις, αλλά δεν σκοράραμε».

Κλείνοντας, ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως «τίποτα δεν είναι αδιάφορο, πάντως, έως το τέλος. Κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο».

Από την πλευρά του Παναιτωλικού, σχολίασε τον αγώνα ο βοηθός του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης, που τόνισε πως «πριν το παιχνίδι η πρόθεσή μας ήταν να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν να δώσουν στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν τον αρχικό στόχο που είχαμε θέσει. Ο βαθμός θεωρώ πως είναι πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στη κατηγορία που ανήκει.

Οι αποφάσεις του διαιτητή δεν κρίνονται από εμάς, κρίνονται από εσάς, τους τηλεθεατές δεν έχω να πω κάτι. Προφανώς υπήρχε αρκετός εκνευρισμός. Δόθηκαν πολλά φάουλ κατά μας, αντίθετα σε πολλές φάσεις δικές μας δεν δόθηκαν φάουλ υπέρ μας».

Μοιραστείτε το: