28/03/2024
Πρωτάθλημα | Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 - 15:39

Υπέταξε την Αναγέννηση Καρδίτσας με Τζίμα και παρέμεινε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Β'

Ώριμη εμφάνιση από τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι επικράτησαν με 2-0 των Θεσσαλών

Της έκοψε τον αέρα! Με δύο σερί νίκες και χωρίς να δεχτεί γκολ πήγε στη Θεσσαλονίκη η Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά το Σάββατο (26/11) ο ΠΑΟΚ Β' τη νίκησε με 2-0.

Ήταν ανώτερος, είχε τις ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος πήρε τρίτο διαδοχικό τρίποντο παραμένοντας έτσι την κορυφή του Βόρειου Ομίλου. Παίκτης του αγώνα και δις σκόρερ ήταν ο νεαρός Τζίμας, για τον οποίο ακούγονται εξαιρετικά λόγια ήδη. Στους διακριθέντες και ο Μπράντονιτς, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στον ΠΑΟΚ Β'.

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Προσπάθησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με κάποιες στατικές φάσεις να απειλήσει και στο δεύτερο δεν ήταν καλή. Έδειξε ευάλωτη αμυντικά και αυτό της κόστισε. Δεν υπήρχε η απαιτούμενη ταχύτητα στα μετόπισθεν και το πλήρωσε.

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις ξεκίνησε το ματς. Ψάχνονταν και οι δύο ομάδες στην αρχή. Η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπαθούσε να γίνει απειλητική κυρίως από τα φάουλ του Κοζορώνη και ο ΠΑΟΚ Β' με τα ανεβάσματα του Τασιούρα από δεξιά.

Καλές ευκαιρίες δεν έβγαιναν από καμία εκ των δύο ομάδων. Πρώτη εξαίρεση αποτέλεσε η φάση στο 38' με τον Πανίδη, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ Β' απείλησε ξανά με τον Σπυράκο έπειτα από ωραία ενέργεια του Τασιούρα.

Στο πρώτο ημίχρονο Μελετίδης γλίτωσε μία αποβολή και γι' αυτό στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε, ενώ στο δεύτερο γλίτωσε μία και ο Ριέρα. Κάπως έτσι τα ισοφάρισε ο διαιτητής, ο οποίος γενικά δεν είχε δύσκολο έργο. Σε κάποιες πτώσεις εντός περιοχής δεν τσίμπησε ορθώς.

Μετά την είσοδο του Τζίμα ανέβηκε ο ΠΑΟΚ Β'. Αυτός και ο Μπράντονιτς ανακάτεψαν πολύ την άμυνα των Θεσσαλών. Είχαν μία μεγάλη ευκαιρία στο 69' και ένα λεπτό μετά έγινε το 1-0. Σκόρερ ο Τζίμας με ωραίο πλασέ. Στο 73' ο Μπράντονιτς έκανε πολύ ωραία ενέργεια και ο Σμυρλής αστόχησε, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Τζίμας σκόραρε από μία ακόμη εξαιρετική προσπάθεια του Μπράντονιτς. Στο φινάλε το παιχνίδι άνοιξε. Φάσεις είχαν και οι δύο, αλλά άλλο γκολ δεν μπήκε. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Κακουλίδης του Συνδέσμου Θράκης με βοηθούς τον Μαλανδρή του Συνδέσμου Χαλκιδικής και τον Αναστασιάδη του Συνδέσμου Σερρών. 

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (81' Νινούα), Μπράντονιτς (90'+3 Δαρέλας), Σπυράκος (66' Σμυρλής), Μελετίδης (46' Χατζηστραβός), Πανίδης (66' Τζίμας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Δημόπουλος, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Ριέρα (77' Μπάλλας), Βερνάρδος, Τσβετάνοφ, Αθανασιάδης (77' Γιάκος).

Μοιραστείτε το: