16/04/2024
Εθνικές ομάδες | Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 - 00:34

Φαν'τ Σιπ: «Είμαστε απογοητευμένοι και για τον βαθμό και από το στυλ που είχαμε...»

Ο τεχνικός της Εθνικής παραδέχθηκε ότι ήταν κακή η εικόνα ενάντια στη Γεωργία

Χάλια ήταν η Εθνική κόντρα στη Γεωργία και ο Τζον Φαν'τ Σιπ, που έχει μεγάλη ευθύνη για την εμφάνιση της «γαλανόλευκης», αναγνώρισε ότι μόνο καλή δεν ήταν η εικόνα της ομάδας.

Μιλώντας στο Οpen, o ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε αρχικά: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά συνολικά δυσκολευτήκαμε. Ξέραμε ότι η Γεωργία ήταν καλή στην επίθεση και ισοφάρισε άμεσα. Συνολικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι.

Δεν βρήκαμε τις λύσεις για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλαμε. Είμαστε απογοητευμένοι όχι μόνο από τον βαθμό αλλά και από το στυλ που είχαμε. Ο ένας βαθμός μας άξιζε στο τέλος, αλλά δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να πετύχουμε».

Παράλληλα, για το αν μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος που έφερε αυτή η ισοπαλία στην προσπάθεια για πρόκριση στο Μουντιάλ, σχολίασε: «Πιστεύεις ως το τέλος. Ο βαθμός με την Ισπανία ήταν σαν νίκη, ο βαθμός σήμερα σαν ήττα. Πρέπει να ελέγξουμε και να εκμηδενίσουμε τις απώλειες πλέον.

Ελπίζουμε στα ματς του Σεπτέμβρη να πάμε καλύτερα και να επιστρέψουν οι τραυματίες για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει μέχρι τέλους να πιστέψουμε στην πρόκριση».

Μοιραστείτε το: