18/04/2024
ΑΕΚ | Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 - 00:18

Χιμένεθ: «Το καλύτερο απ' όλο το παιχνίδι ήταν το αποτέλεσμα...»

Αυτό τόνισε μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο τεχνικός της ΑΕΚ

Kοντά στην πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας είναι η ΑΕΚ μετά το 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Μανόλο Χιμένεθ να κρατά το αποτέλεσμα, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

Μιλώντας στην Cosmote TV, o Iσπανός τεχνικός είπε ότι έγινε καλή προσπάθεια από τους παίκτες του, αν και παραδέχθηκε ότι δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο η Ένωση.

«Το καλύτερο απ' όλο το παιχνίδι ήταν το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλά στην άμυνα. Φτάσαμε πολλές φορές στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν είχαμε τα κατάλληλα τελειώματα. Ήταν ένα παιχνίδι που κυρίως πήγαινε με απευθείας μπάλες από τη μία πλευρά στην άλλη. Διεκδικούμενες συνεχώς. Ένα παιχνίδι που βόλεψε τον αντίπαλο. Δεν δεχθήκαμε ευκαιρίες, δεν κάναμε πολλές, ήρθαν δύο γκολ και γι' αυτό λέω ότι το καλύτερο ήταν το αποτέλεσμα.

Από πλευράς έντασης είμαι ικανοποιημένος. Άλλες φορές σου βγαίνουν καλά κάποια πράγματα που σχεδιάζεις, κάποια άλλα όχι. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ήταν καλή προσπάθεια απ' όλους», ανέφερε ο Χιμένεθ.

Επίσης, δήλωσε:

Για τον Ραντόνια: «Μαζί με τον Λάτσι νομίζω ότι είμαστε η πιο νεαρή άμυνα στην Ελλάδα. Ηλιακά είναι παίκτες από 17 έως 19 ετών. Όταν δείχνεις εμπιστοσύνη σε έναν νεαρό παίκτη μπορεί να κάνει κάποια λάθη, αλλά πρέπει να δίνεις ευκαιρίες κοιτώντας στο μέλλον».

Για τους χαμένους τελικούς κι αν υπάρχει αυτό στο μυαλό: «Είναι αλήθεια πως αυτό που δεν σκεφτόμαστε καθόλου είναι τον τελικό. Σκεφτόμαστε τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα και να “κλειδώσουμε” την πρόκριση. Θεωρητικά οι δυο καλύτερες ομάδες πάνε στον τελικό. Φτάσαμε στους τελικούς και κάποιες φορές χάσαμε άδικα, άλλες δίκαια».

Μοιραστείτε το: