04/06/2020
ΑΡΗΣ | Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 - 09:21

«Ανυπόστατη και παράνομη η απόφαση του Ερασιτέχνη», λέει η ομάδα Αρβανιτίδη

Προανήγγειλε κινήσεις ώστε να κρατήσει στα χέρια της το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη μέσω κάθε νόμιμου τρόπου

Σαν… βόμβα έσκασε το βράδυ της Τετάρτης (9/9) η απόφαση του Ερασιτέχνη Άρη να ανατρέψει τη μόλις προ δύο ημερών απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Ο Α.Σ. έπαυσε την ομάδα Αρβανιτίδη καταγγέλλοντας μάλιστα νοθεία στην ψηφοφορία και παρέδωσε τα ηνία στον Θοδωρή Καρυπίδη, που έως ότου απεμπλακεί από τη Βέροια θα έχει δύο ομάδες στα χέρια του. Η μία, βέβαια, είναι επαγγελματική και η άλλη ερασιτεχνική.

Όπως θα περίμενε κανείς, ο Νίκος Αρβανιτίδης και οι συνεργάτες του αντέδρασαν στην… καθαίρεσή τους και μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσαν πως θα κινηθούν νομικά.

Έκαναν λόγο για παράνομη και ανυπόστατη απόφαση, αφήνοντας αιχμές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λήφθηκε η «φερόμενη ως απόφαση του Δ.Σ.», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Αναλυτικά: «Η σημερινή φερόμενη ως απόφαση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ να καταργήσει την απόφαση της Γ.Σ. που το ίδιο συγκάλεσε και να παραδώσει την εφορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος σε άλλο πρόσωπο είναι ανυπόστατη, παράνομη, και λήφθηκε υπό συνθήκες που οι πάντες γνωρίζουν, αλλά ελάχιστοι τολμούν να καταγγείλουν.

Κάποιοι όμως τις οργανώνουν, τις υποκινούν ή έστω τις εκμεταλλεύονται.

Διαβεβαιώνουμε τον αγνό φίλαθλο του Άρη ότι δεν είμαστε ούτε περαστικοί, ούτε δειλοί και ότι είμαστε αποφασισμένοι, με τη βοήθεια των αγνών φιλάθλων, να αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο αυτές τις πρακτικές που καταδίκασαν τον Σύλλογο να βρίσκεται στο σημείο αυτό, το χειρότερο της μεγάλης ιστορίας του.

Εμμένουμε στη νόμιμη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και καλούμε κάθε αρχή, πολιτική, διοικητική και αθλητική, να προασπίσει τη νομιμότητα.

Τώρα που ξεπεράστηκε κάθε όριο από τους γνωστούς κύκλους, κανείς αγνός φίλαθλος, κανείς υπεύθυνος, κανείς από αυτούς που ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια του Άρη δεν δικαιούται να τρέφει αυταπάτες και πρέπει να συνταχθεί μαζί μας στην προσπάθεια να παύσουν τα φαινόμενα αυτά.

Διαφορετικά πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι θα έρθουν ακόμη χειρότερες μέρες.

Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης

Δημήτρης Ανθουλάκης

Δημήτρης Νάτσης

Νίκος Αρβανιτίδης».

Μοιραστείτε το: