01/06/2020
ΑΡΗΣ | Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 - 22:45

Απίστευτη ανατροπή και τα κλειδιά του Άρη στον Καρυπίδη!

Με αιφνίδια απόφαση του Ερασιτέχνη παύεται η ομάδα Αρβανιτίδη * «Δεν έκανε τίποτα από όσα δεσμεύτηκε», αναφέρουν και κάνουν λόγο για νοθεία στον Α.Σ.

Αυτά δεν γίνονται… Δύο μόλις ημέρες μετά την απόφασή του να δώσει το χρίσμα για το ποδοσφαιρικό τμήμα στην ομάδα του Νίκου Αρβανιτίδη, ο Ερασιτέχνης Άρης αιφνιδίασε τους πάντες και έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης (9/9), ο Α.Σ. γνωστοποίησε πως παίρνει πίσω τα κλειδιά από τους νικητές της Γενικής Συνέλευσης και τα παραδίδει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βέροια Θοδωρή Καρυπίδη.

Ο Ερασιτέχνης κατηγορεί τον Αρβανιτίδη πως στις δύο ημέρες της θητείας του δεν έκανε τίποτα από όσα δεσμεύτηκε, ενώ κάνει λόγο ακόμα και για νοθεία της ψηφοφορίας στη Γενική Συνέλευση.

Ως εκ τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ξεκαθαρίζει πως πλέον δεν αναγνωρίζει καμία κίνηση της ομάδας Αρβανιτίδη, παραδίδοντας τα ηνία στον Καρυπίδη.

Και όλα αυτά ενώ το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινά σε λιγότερες από είκοσι μέρες και ο Άρης δεν έχει προπονητή, έχει ελάχιστους παίκτες στο ρόστερ του, έχει κάνει ημιτελή προετοιμασία και θα έχει τρίτη διαφορετική διοίκηση μέσα σε ένα μήνα.

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ ευρισκόμενο σε πλήρη απαρτία, συναισθανόμενο την κρίσιμη καμπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου και λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο διενέργειας της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Σεπτεμβρίου 2015 (ενδεικτικά αναφέρουμε τους προπηλακισμούς του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, του Προεδρείου της Γ.Σ., τον προπηλακισμό και την εκδίωξη τακτοποιημένων μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ με δικαίωμα ψήφου καθώς και τις απειλές και τις ρεβανσιστικές τάσεις της πλευράς Αρβανιτίδη ακόμα και κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.) καθώς και τις δυο πλήρης εργάσιμες μέρες οι οποίες πέρασαν από τη Δευτέρα 07/09/2015 χωρίς η “πλευρά Aρβανιτίδη" να υλοποιήσει οτιδήποτε απ' όσα εξήγγειλε  και δεσμεύτηκε ενώπιον του Σώματος της Γ.Σ. περί εντίμου προπονητή και εντίμων παικτών και χωρίς καταληκτικά να ενδιαφερθεί παρά τις έντονες οχλήσεις του Δ.Σ. και των νομικών του Συλλόγου για τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για την εξάντληση των όποιων δυνατοτήτων ανόδου της ομάδας από φέτος στη Football League, αποφασίζει ομόφωνα τα κάτωθι:

α) Θεωρεί ως μη επάγουσα πλέον έννομα αποτελέσματα την απόφαση της Γ.Σ. της 07/09/2015, στην οποία επικράτησε με ψήφους 38-36 η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου στην "ομάδα Αρβανιτίδη", πρώτον γιατί το νούμερο των ψηφισάντων ήταν εξαιρετικά μικρό και η διαφορά των ψήφων οριακή και δεύτερον διότι έλαβαν χώρα γεγονότα σαφούς νόθευσης της ψηφοφορίας (αναφέρουμε ενδεικτικά ότι εννέα τακτοποιημένα μέλη που παρευρίσκονταν στην Γ.Σ. δεν ψήφισαν).

β) Αναθέτει την εφορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ από σήμερα στον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του.

Ως εκ τούτου ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δεν αναγνωρίζει καμία ενέργεια που τυχόν θα πράξει η πλευρά Αρβανιτίδη στο εξής ή τυχόν έπραξε έως σήμερα χωρίς να έχει ενημερωθεί το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ».

Μοιραστείτε το: